Betegen szülni?
Valószínű nem kerülheted el ,az immun állapotodtól függ elkapod e.De az anyatejben termelődik az ellenanyag ha a szervezeted találkozik ezzel a betegséggel.
Én homeopátiát javaslom,az nem árthat.
Az, hogy nem alszol egy légtérben a pároddal, semmit nem ér, ha napközben találkoztok.
Nem biztos, hogy elkapod, nem kell előre parázni.
Sok c vitamin, bő folyadékfogyasztás.
Ha meg elkapod, beszélsz az orvossal. Algopirin, panadol mehet láz esetén és a c vitamin, bő folyadék, méz.
Sosem értettem miért kell mindenféle gyógyszer, bogyó, pirula, ha valaki elkap egy betegséget. Ma már minden kis vírusa ajánlgatnak ilyen olyan csodaszereket, feleslegesen. A mi családunkban senki nem szed gyógyszert, ha beteg, max lázcsillapítót láz esetén. A betegség leküzdhető c vitaminna, pihenéssel és ami a legfontosabb, az a bő folyadékfogyasztás.
Kitartás:)
Én maszkban szültem mert járvány volt a nőgyógyászati osztályon és kötelező volt maszkot hordani. Szülés után amikor a babával voltam, akkoris kellett (volna) maszkot használni, de úgy őszintén, a maszk sem véd igazán... Én sem lettem akkor beteg és a baba sem. És ez nem a maszkon múlott. Minden az immunrendszer kérdése.
Kismamaként eleve szedsz vitamint, gondolom én, ami támogatja az immunrendszeredet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!