Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császáros anyukák, katéter...

Császáros anyukák, katéter után milyen a vérzés amikor először megjön?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy akik betétet használnak nekik milyen nyomot hagy a betéten .

6 hete szültem és tegnap előtt megjött a vérzésem.

Nem szoktam nézegetni de most feltünt hogy betét használatkor a vérzés mintázata alapján olyan mintha a húgycsőből is jönne vérzés.Amikor érzem hogy jön ki olyen erzés mintha bepisiltem volna .

Nem fáj nem csíp.

Mitől lehet ez rosszul helyezték fel a katétert?

Mással is van /volt ilyen?

Nem tudom érthető e a kérdésem...

#császár,katéter,verzés
ma 08:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%

100%ig biztos vagyok benne hogy 6 hét után a hugycsövedből nem jön vér. A menstruáció a hüvelyben jön ne a hugyholyagodból

Egyébként ha valami nem volt jó a katéterrel az akkor jön ki és nem 6 hét múlva!

ma 08:24
 2/11 anonim ***** válasza:
89%
Nem császáros vagyok, de én is kaptam szüléskor katétert. Na az szarul volt feltéve. De azon kívül, hogy heteken keresztül fájt pisilni, nem okozott más tünetet. Ha a húgycsövedból jönne a vér, az sem tömény vér lenne, hanem úgy vennéd észre, hogy a normál pisid egy picit pirosasabb, mint normális lenne. Pláne, hogy most jött meg, úgyhogy egy lyukkal odébb biztosan vérzel. Szerintem nem kell aggódnod emiatt, nem onnan jön a vér. :)
ma 08:37
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

És mégis hogyan következtettél erre a betét alapján?

Erre roppant kíváncsi lennék. Előrébb volt véres? vagy nem is értem...

ma 08:49
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Huha , vannak bajok !
ma 08:59
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat.

Igen előrébb is két foltba közel egymáshoz de van amikor csak egy foltban látom...

Nem értem én sem...

3-4 hétig volt meg a gyermekágyi vérzés akkor nem vettem észre hogy milyen nem is figyeltem .

A két vérzés között tiszta volt a vizeletem .

ma 09:05
 6/11 A kérdező kommentje:
kedves utolsó köszi...:))
ma 09:06
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, ezt hogy raktad így össze. Egyértelmű, hogy menstruációs vér, akármilyen a "mintázata." Nem is logikus. Ha bármi köze lenne a katéterhez, akkor eddig is vérzett volna, nem gondolod? Vagy szerinted a hüvelyed szólt a húgycsövednek, te vérezzünk már együtt, hagy tudja le szegény egy füst alatt?
ma 09:40
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
arra nem gondoltál, hogy elmozdulhat a betét?
ma 10:42
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Hát nem...most hogy így mondod :)))

Mindegy egy kérdést megért.

ma 10:58
 10/11 anonim ***** válasza:
Valószínűleg összetapadnak néha középen a kisajkak,ezért van 3 külön folt.
ma 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!