Császármetszés után hugyuti probléma?
Császármetszés után ugye volt katéterem, gondolom én amiatt sérűlhetett meg húgycső vezetékem hogy folyamatosan 3 hónapja szenvedek felfázással baktériumokkal, urulugoshoz járok már (házi orvost sima labort letettem) urulogus tenészti vizeletem meg hüvely mintát is vesz-vett, már ez 3. Antibiutikum amit szedek és nem hat, emellett Tőzeg áfonyát szedtem, hugyuti fertőzésre gyógyszert a bionoricának az vese-hugyuti gyogyszeréből 3 dobozzal az 180 szem, a hüvelyemre vitagynC.
Szóval bőven volt Antibiutikum gyógyszer vitaminok, krémek, 2 féle bélflora.
Párom is kapott gyógyszert.
Annyira tanácstalan vagyok más is volt már így, mi segített neki?
Probald ki a d mannoset.
Hasonlo cipőben voltam masfel ev alatt 3 lett vese medence gyulladasom. Semmi nem segített. Aztan egyszer jott egy uj gyogyszertaros es ajánlotta ezt, valamint hogy egy ideig álljak le a csapvizrol. Tobbszor pozi lett az eredményem ecoli baktériumra pedig hidd el rendesen figyelek a higiéniára. Akkor hívtak fel a figyelmemet ra hogy sajnos a csapvízzel bevihetem 🤷🏻♀️
Nekem segitett, hatha neked is fog. Amugy magához a császárhoz szerintem keves köze volt vagy esetetben van.
Nekem császár után 1 hétre kezdett fájni ha pisilek, de iszonyatosan. Már sírva mentem a WC-re és csak ha már nem bírtam tovább.
A háziorvosomhoz fordultam, ő felírt valami port (lassan 2 éve volt, elfelejtettem a nevét). Este kellett meginnom 2 dl vízben feloldva, és figyelni, hogy a lehető legtovább ne menjek WC-re. Reggelre semmi bajom nem lett kB, épphogy picit fájt, de 3 napig tartott a kúra, és utána már tényleg semmi. Katéter után szokták ajánlani
Mindenen túl vagyok.... (e coli)
3honapja nem akar elmulni, több fajta Antibiutukimot is szedtem.
Akkor ilyen esetben mar a hugyholyagtukrozes a kovetkezo lepes a felderitesben. Lehet a sok antibiotikum mar kikezdte a holyagod nyalkahartyajat es mar nem is tud rendesen meggyogyulni a sok fertozestol.
Meg nezz utana az interstintinal cystitisnek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!