Pécsi Szülészeti Klinikán kihez menjek, ha császárral szeretnék szülni? Úgy hallottam ott ez nem probléma, mert "szeretnek" császározni.
Egészségügyi indok nincs. Olyan válaszokat nem kérek, hogy jajj a természetes jobb, én már döntöttem.
Még Szigetvár van közel, de ott nagyon a természetes szülést nyomják állítólag, szóval esetemben Pécs jobb lenne.
Pécsett szültem, hónapokat voltam a terhespatológián, és sok mindent láttam, hallottam.
Ezek alapján a tapasztalatom az, hogy egyáltalán nem tologatnak mindenkit a műtőbe kérésre! Még az előző császár sem indok rá, ha az aktuális terhességgel minden rendben.
Többször végig hallgattam ahogy ezt kérik a kismamák, és ha nem volt indokolt, akkor rendre 'nem' volt a válasz, és azt mondták, hogy meg kell próbálni természetes úton.
Nekem is ez volt a válasz, pedig tényleg nagyon problémás terhességem volt, de nem olyan jellegű, ami egyértelműen császárt indokolt volna. Meg is próbáltuk, de végül mégis a műtőben fejeztük be.
Szóval ez nem kívánság műsor, és nem megvásárolható előjog.
Nem tartom kizártnak, hogy régebben ez így volt, de ma már ez nem így megy.
Ha nem gond a pénz, akkor ajánlom a DaVinci Magánklinikát!
4-es köszönöm, de boríték fejében minden megoldható...60 százalek a császárarány a klinikán, biztos vagyok benne van az a pénz, amiért vállalják.
A Da Vincin is gondolkodom még.
Ha bíróságon akarod tölteni az első gyerekes éved, akkor hajrá! A boríték csúsztatást ma már komolyan büntetik, és nem csak az orvost, hanem a borítékot adót is.
Ha annyi pénzed van, menj magánklinikára.
A legfrissebb kórházi statisztikák szerint, amit a Császárvonal oldalán közzé is tettek; Pécsett 43, valamennyi % a császárok aránya, nem 60. (Ha már egyszer ilyen tájékozott vagy, nem árt hiteles forrást használni.)
Ez a szám első sorban azért akkora, mert súlyponti kórház a régióban, és az igazán veszélyeztetett terhességek gondozását csak ott láthatják el a régióban. Ezek sokszor jelentenek császáros szülést, ami megdobja mondjuk egy kisvárosi kórházhoz mérten a császárok arányát. Nem árt ezen elgondolkodni...
A hálapénz adása, és elfogadása pedig ma már bűncselekmény.
Harmadrészt: a szakmai döntésekben Pécsett sokszor orvosi team (több orvos megbeszélése) dönt, nem pedig egyetlen orvos.
Magánklinikát kell felkeresni. Ez sok kellemetlen pillanattól fog megkímélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!