Csaszarmetszes utáni katéter meddig fáj??
Figyelt kérdés
12 napja szültem császárral. Semmi bajom nem volt, e hét szombaton délután elkezdett rettentően csípni a pisilés. Az az érdekes hogy, azóta is hol csíp hol egyáltalán nem. Nem járok többször pisilni, nem fáztam fel, ráadásul érthetetlen miért váltakozik hogy éppen az egyik adag csíp ,a másik nem..lehet ez még a katéter miatt? Olvastam más forumokon hogy volt akinek még egy hónap múlva is fájt..egyenlőre tozegafonya kapszulat talaltam rá itthon, kádba nem ulhetek a gyermekágy miatt. Holnap végre fel tudok hívni két nogyogyaszt is (aki csaszarozott és akihez a terhessegem alatt jártam maganorvost), csak erdekel valaki járt e még így.. Köszönöm 🤗2022. ápr. 18. 15:21
1/9 anonim válasza:
Nekem 3-4 nappal császár után kezdett fájni a pisilés, most így utólag belegondolva lehet a katétertől, nekem a műtét elején rakták fel, majd 6 óra múlva vették ki. Aztán hol jobb lett hol rosszabb, végül elküldtek vizelet laborra, ahol baktérium és genny is volt. Szerintem menj vissza a dokihoz és jelezd a problémát.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, mindenképp jelzem ezt neki holnap, sőt lehet előre le is adok holnap egy vizeletmintat mert ahhoz nem kell még idopont se itt nálunk a magán laborba és még aznap kész is. Nekem kb délben tették fel és este 9 táján húzták ki 😔
2022. ápr. 18. 15:37
3/9 anonim válasza:
Igen, ez ilyen, nekem is reggel 8 körül tették fel és 16 óra körül vették ki.
4/9 A kérdező kommentje:
Csak rajottem hogy még vérzek így meg nem tudom adható e le vizelet😔
2022. ápr. 18. 16:41
6/9 A kérdező kommentje:
Nekem most kezdett el annyira csípni mint még soha eddig, kb sírva pisilek😭
2022. ápr. 18. 18:29
7/9 anonim válasza:
Nekem is fájt néhány hétig. Tőzegáfonya és citromos teázás mellett megszűnt.
8/9 anonim válasza:
A katéter fájni fog 1 darabig, de kifogod birni
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kaptam rá gyógyszert mert hugyuti fertozesem lett, voltam orvosnal🤗
2022. ápr. 19. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!