Mennyire fáj császár után? Nem emlékszem.
Figyelt kérdés
Kislányomra azt mondták születése után, hogy beteg (egy hét után kiderült nem), így megszűnt a külvilág és egyáltalán nem tudom felidézni mit éreztem fizikailag.
Ha minden jól megy áprilisban újra lesz császármetszésem. Nincs kedvem a műtéthez, de a hüvelyi szülés kizárt nálam.
tegnap 17:19
2/17 anonim válasza:
Nekem borzasztóan, rossz napjaimon sírva álltam fel még hetekkel később is. De a fájdalomra magára nem emlékszem. Most várom a másodikat én is.:)
3/17 anonim válasza:
Nekem nem fájt. Érzéstelenítés volt, nem altatás és a szer maga ugye lassan megy ki a szervezetből.
4/17 anonim válasza:
Második császár után brutálisan fájtak a méhösszehúzódások. Alig tudtam kiegyenesedni.
5/17 anonim válasza:
Hát az első pár nap szerintem a legtöbbünknek nagyon sz@r volt. A műtét napján nem is annyira, nem spóroltak a fájdalomcsillapítóval, de onnan hogy fel kellett állnom másnap hajnalban, azt hittem kiesnek a szerveim, minden mozdulat pokol volt. Három nap után jöhettünk haza, akkor már egész vállalhatóan éreztem magam. Egy hét múlva kutya bajom nem volt, csak annyi, hogy kapaszkodva keltem fel, de nem fájt már semmi.
6/17 anonim válasza:
1es vagyok. Nekem kb egy hónapig kínkeserves volt az ágyból felkelni is. 1 hónap után viszont kb elvagtak a fájdalmat.
7/17 anonim válasza:
Nekem borzalmas volt. Sok vért vesztettem, kaptam is. A méhem a dokik jó munkájával maradt meg. Drén lógott ki minden mozdulat valami borzalom volt hetekig. Aztán lett jobb. Ismerős meg elsőnél szaladt másodiknál jobban kivolt, mint én. Nem tudhatod előre és nem garancia az sem, ha egyiket rosszul viselted másikat jól vagy fordítva
8/17 anonim válasza:
Koraszulesem volt ... Abban a fazisban meg nagyon nehezen nyulik a meh.. igy nagyon nehez a roncsolas mentes csaszar.. foleg, hogy az ido az ellenseg.. nekem 3 hetig rettenetesen fajt.. 3 het utan is sirva mentem az orvoshoz.. mai napig van amikor fajdogal pedig 3 honapja volt. Egyebkent a lehetosegekhez kepest szep a mutet helye
9/17 anonim válasza:
Egyaltalan nem fajt. Sem
Akkor sem utana.
10/17 anonim válasza:
6 hete szültem császárral. Nekem nem volt olyan szörnyű. Meg is lepődtek a kórházban mikor először felállítottak és utána is viszonylag jól mozogtam. Azért persze fájt! Mielőtt le lennék pntozva, elhiszem, hogy másnak nagyon fájt! Nekem ebben szerencsém volt. Én a vajúdással voltam úgy, hogy azt hittem nem bírom ki. Soha többet nem szeretném átélni. A kitolàsig jutottam de nem ment tovább , vérnyomásom pedig 200/100 volt így megcsászároztak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!