Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek nem rendszeres fájásokk...

Akinek nem rendszeres fájásokkal indult a szülés azoknak mikor rendeződött? Illetve mivel lehet rendezni?

Figyelt kérdés

Van pár fájásom. Reggel oldalt fekve 10 percesek voltak. Azóta össze vissza volt pár db, de nem sok.

Kinek hány nap vagy óra alatt rendeződött? Vagy simán elmúlt egy idő után?

Illetve mivel rendszeresíthetem?

Hétfőn indítanának jó lenne elkerülni.

febr. 7. 08:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Melegvízes fürdő
febr. 7. 08:50
 2/18 anonim ***** válasza:
Nekem egy vasárnapi napon hajnali 3-kor kezdődött a rendszertelen fájás, de eléggé erősen. Kb délre elmúlt. Aztán 14 óra körül újra kezdődött, 10 percesekkel. Akkor bementünk a kórházba. Éjféltől lettek 5 percesek, majd hétfő délután 12:20-kor burkot repesztettek és 13:00-kor született meg a lányom.
febr. 7. 08:59
 3/18 anonim ***** válasza:

Azután, hogy voltak már 10 percesek, de elmúltak még 1,5 nap volt mire baba lett. (Már előtte 1,5 napig voltak fájások össze-vissza, de annyira azért rendszeresen és erősen, hogy aludni ne tudják tőle.)

Gondolom mész már minden nap nst-re, ha ma még pont elmúlik addigra és hazaengednek, holnap már tuti nem fognak. Hétfőig bőven babázni fogsz.

febr. 7. 10:06
 4/18 A kérdező kommentje:

Nem megyek nst-re mert hétfőn vagyok 40 hetes. Vbac kísérlet lesz, ezért indítanak vasárnap este (ballonnal). Ezt kerülném el, ha lehet mert elsőt 41+0n indították és nem tágultam, emiatt 24 óra szenvedés után császár lett.

Most vettem egy meleg zuhanyt, ettől gyakrabban jönnek a fájások de sokkal kevésbé intenzívek és gyorsabban is elmúlnak (45 mp-ről 20-30). Úgyhogy szerintem ebből majd indítás lesz és nem lesz ma baba :D

febr. 7. 10:44
 5/18 A kérdező kommentje:
Kb 5 percesek (45-60 mpig tartanak). De van néha hogy 8 fájás után van egy 7 vagy egy 3 perces. Mikor érdemes beindulni a kórházba? Se nyákdugó, se magzatvíz, se tágulási vérzés. Félek, hogy így alig tágultam.
febr. 7. 18:57
 6/18 anonim ***** válasza:

Mennyire fáj? Ha fájás közben már nem tudsz beszélni akkor menni kell. (Még nyilván nem mindegy mennyire laksz a kórháztól, meg azt mondtad vbac lehet azzal érdemes már bemenni ...)

Én éreztem mikor kell. Amikor már nagyon fájt. Jobban nem tudom körülírni.

febr. 7. 19:06
 7/18 anonim ***** válasza:

Azt hozzáteszem, hogy nekem nem volt se nyákdugó, se vérzés, se magzatvíz, ezek nem kellenek. Nekem burkot is kellett rekeszteni, nem mindenkinek folyik el magától. Ezek nem jelentenek semmit. Azt nézd mennyire fáj és mennyire sűrűn, de ha 5 percesek akkor lassan menni kéne...

Nekem nem lettek a végén se ennél sűrűbbek, volt közte egy-egy 6-7 perces is (férjem végig mérte, szegény nem tudott mihez kezdeni magával), csak egyre jobban fájt.

febr. 7. 19:09
 8/18 A kérdező kommentje:

4-5 percesek csak már nagyon fájnak. Még a barátainkra várunk, ők vigyáznak a tesóra, de ők fél9 felé jönnek csak meg.

Addig igyekszem bírni. Hozzátenném alacsony a fájdalomküszöböm, de a délelőtti meg délutáni fájások nem voltak ennyire fájdalmasak.

Igazából attól félek semennyit sem tágultam ennyi vajúdás után. Hétfőn még megtartott volt a méhszáj, nem rövidült de a baba már kicsit lent volt. Méhszájam is zárt volt. Nincs beékelődve a feje sem, csak a bemenetre illeszkedik. Nagyon félek és nagyon fáj :D

febr. 7. 19:22
 9/18 anonim ***** válasza:
0%

Csak egy kérdés. Minek akarsz természetes szülést ha már most nem bírod a fájdalmat?

Legyen gyorsan kint és legyen egészséges és anya se szenvedjen. Csak ez a lényeg!

febr. 7. 19:37
 10/18 anonim ***** válasza:

Én inkább attól félnék, hogy otthon szülsz meg, nem attól,hogy nem tágulsz....

Bár amíg tudsz ide írni addig van még idő... Azért a kórházhoz remélhetőleg közel laktok.

febr. 7. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!