Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek nem rendszeres fájásokk...

Akinek nem rendszeres fájásokkal indult a szülés azoknak mikor rendeződött? Illetve mivel lehet rendezni?

Figyelt kérdés

Van pár fájásom. Reggel oldalt fekve 10 percesek voltak. Azóta össze vissza volt pár db, de nem sok.

Kinek hány nap vagy óra alatt rendeződött? Vagy simán elmúlt egy idő után?

Illetve mivel rendszeresíthetem?

Hétfőn indítanának jó lenne elkerülni.

febr. 7. 08:33
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
20-30 perc. Már rövidülnek a fájások, kb 4 percesek. Addig nem tudunk elindulni, amíg valaki nem jön és vigyáz a nagyobbikra. Elvileg 40re itt vannak. Amúgy kétlem, hogy itthon megszülnék. Első babával nem tágultam semmit.
febr. 7. 20:06
 12/18 anonim ***** válasza:
De már jobban fáj, mint az első babával? Mert ha igen akkor előrébb vagy.
febr. 7. 20:16
 13/18 A kérdező kommentje:
Igen, jobban. Gyakrabban. 3-4 percesek. Ha nem tágultam semmit tuti kérem a császárt.
febr. 7. 20:19
 14/18 anonim ***** válasza:
Este fél 9kor elfolyt a vizet onnan 3 perces iszonyú erős fájásaim volt amik sűrüsödtek.és 11 kor még 1 mm se tágultam😄 mondjuk én amúgy is császárt akartam és éppen a műtőre vártunk
febr. 7. 20:34
 15/18 anonim ***** válasza:

#13 Már tuti tágultál. Reggel óta vajúdsz.

De ha még tudsz írni akkor készülj rá, hogy ennél még sokkal durvább lesz. Sokkal-sokkal durvább.

febr. 7. 20:48
 16/18 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet? Megszületett a pici? :)
febr. 8. 11:16
 17/18 A kérdező kommentje:

Igen, este 9kor bementünk a kórházba, 5 centire tágultam addigra majd 8-ra. Aztán burkot repesztettek de attól megállt a folyamat. Ráadásul elkezdett a hegem is fájni :/ a legrosszabb az egészben, hogy ctg miatt korlátozott volt a mozgás pedig könyörögtem többször is hogy szedjék le. Így végül hajnalban megcsászároztak.

Őszintén egyáltalán nem bánom, hogy így alakult. Amit nagyon akartam, azt megkaptam: otthon induljon el a szülés és táguljak magamtól. Igaz, hogy így is császár lett és rosszabb, mint az elsőnél, de nagyon boldog vagyok.

Kisfiam 3850 grammal és 54 cm-el született.

febr. 8. 13:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Gratulálok! 🥰
febr. 8. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!