Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyire fáj császár után?...

Mennyire fáj császár után? Nem emlékszem.

Figyelt kérdés

Kislányomra azt mondták születése után, hogy beteg (egy hét után kiderült nem), így megszűnt a külvilág és egyáltalán nem tudom felidézni mit éreztem fizikailag.

Ha minden jól megy áprilisban újra lesz császármetszésem. Nincs kedvem a műtéthez, de a hüvelyi szülés kizárt nálam.

dec. 11. 17:19
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Hát nagyon függ szerintem az orvostól, technikától, tapasztalattól, kórháztól, stb.

Én is nyugaton szültem császárral magánkórházban (Privat versichert). A 3. napon állitottak fel elöször. A 4. napon kisegitettek a folyosóra, majd vissza. Minden nap egyre nagyobb távot tettem meg. A 10. napon olyan jól éreztem már magam, hogy hazaengedtek. Ettöl a naptól kezdve, mindent a megszokott módon csináltam otthon. Nem fájt, nem szúrt semmi. Csak annyi, hogy az orvos utasitásokat betartottam.

De ott a kórházból senkit sem engedtek 7 napnál hamarább haza.

dec. 26. 21:01
 32/32 anonim ***** válasza:
70%

3 napig feküdtel?... mondjuk én megőrültem volna 10 napig a kórházban, akarmennyire is magán. Én a harmadik napon mar otthon voltam. A felüles persze maceras volt, meg a gyerekkel felallasnak is külön technikaja volt, de fájni már nem fajt. A 7. napon vissza kellett mennem egy papírért, emlekszem hogy lazán elvezettem, lépcsőztem, stb. es nem remlik, hogy fajdalmaim lettek volna. Nyilvan eltelt jópár hét, mire minden maximalisan visszaállt az eredetibe, de kifejezett fájdalmakra csak az első pár napból emlekszem.

dec. 26. 22:27
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!