39-hetesen ihatok egy pohár bort?
Figyelt kérdés
Konkrétan az lenne a kérdésem hogy mi történik akkor ha iszom egy pici bort és pont akkor indul meg a szülés? Ilyenkor ugye alkohol van a szervezetembe és ezáltal a baba szervezetébe is szóval ez mennyire tudja befolyásolni a szülési folyamatot? Ilyenkor kell szolni az orvosnak is hogy"pont az imént ittam egy pici bort"?
Tudom hogy fura a kérdésem de ezen gondolkozok már jó ideje😅 most a 39-hétbe vagyok
2023. nov. 25. 13:06
31/34 anonim válasza:
Hát nem tudom miért lenne olyan emberrel baj, aki nem iszik alkoholt, érdekes felfogasod van :D és még az a buta, aki kibír egy terhességet alkohol fogyasztás nélkül, mintha az akkora áldozat lenne. Ez a második terhességem, a 2 között ráadásul szoptattam, 2021 ősze óta nem iszok alkoholt, voltam esküvőkön, szülinapokon, megannyi osszejovetelen, meg sem fordult a fejemben, hogy igyak. De nyilván a hozzád hasonlóknak szükségük van egy poharka alkoholra is akár, különben koccintani sem lehet. De szégyellem magam, hogy ilyen buta vagyok.
32/34 anonim válasza:
Nem tudom kinek címezted,de ha nekem,30# vagyok,akkor olvasd el újra Drágám. :) Úgyhogy nem is válaszolok olyanra,ami nem az én válaszomra érkezett. Nem lehet egy terhességet kibírni alkohol nélkül?:D Ki írt ilyet... egyre agyatlanabb nők vannak,mielőtt szülnek legalább a 8 általánost elvégezhetnék.
33/34 anonim válasza:
Például azt írtam,hogy AZ A buta,aki szerint NEM TERHESEN látens alkoholista,aki megiszik egy pohár bort. Ezt pedig azért,mer itt 1-1 hozzászólás már arra is kiterjed,hogy valaki NEM TERHESEN (gyengébbek kedvéért kiemelem) iszik. Prűd mamcik. :D Senki nem írta,hogy terhesen elfogadható,én se ittam. De amint nem szoptatok bizony fogok koccintani egy szilveszter alkalmával. :) Húha. Akkor látens alkoholizmus ez. :D Még jó,hogy olyan baba-anya csoportba vagyok évek óta,ahol értelmes nők vannak és nem gyakoris mentális problémájúak.
34/34 anonim válasza:
32-33# vagyok,hogy a kérdésre is válaszoljak kérdező. Kibírod, ha nem szoptatsz tudsz majd koccintani,ha meg igen, majd ha már nem akkor. :) Akkor majd bepótoljátok a férjeddel. Ilyen egyszerű. Ha máskor pedig kérdésed van bármiről,babás-anyás normális fb csoportokat javaslom,jobban jársz. Értelmes,normális,tanult nők vannak benne rendes értékrenddel,rengeteg hasznos tanáccsal. :) Boldog babavárást!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!