Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 39-hetesen ihatok egy pohár bort?

39-hetesen ihatok egy pohár bort?

Figyelt kérdés

Konkrétan az lenne a kérdésem hogy mi történik akkor ha iszom egy pici bort és pont akkor indul meg a szülés? Ilyenkor ugye alkohol van a szervezetembe és ezáltal a baba szervezetébe is szóval ez mennyire tudja befolyásolni a szülési folyamatot? Ilyenkor kell szolni az orvosnak is hogy"pont az imént ittam egy pici bort"?

Tudom hogy fura a kérdésem de ezen gondolkozok már jó ideje😅 most a 39-hétbe vagyok

#bor #szülés előtt #39-hetes terhes #Alkohol fogyasztá
2023. nov. 25. 13:06
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
31%
De alkoholista vagy, vagy miért nem bírod ki egy pohár bor nélkül?
2023. nov. 25. 13:26
 2/34 A kérdező kommentje:
Nem vagyok alkoholista kébzeld csak egyszerüen meginnék egy pici bort most pont attól alkoholista az ember ha meginna születésnapon vagy ilyen alkalmakor és már ott áll hogy szülés előtt van, mert ha tudni szeretnéd házassági évfortukónk lessz a hétvégén, ezért is gondokoztam ezen
2023. nov. 25. 13:31
 3/34 anonim ***** válasza:
36%
Egészségedre!😊
2023. nov. 25. 13:42
 4/34 anonim ***** válasza:
41%
Egy pohár bortól se neked, se a babának nem lesz semmi baja. Az orvosnak akkor kell emlitened, ha gyogyszerezni akarna.
2023. nov. 25. 13:44
 5/34 babyboom567 ***** válasza:
74%
Terhes vagy.Ne igyál.
2023. nov. 25. 13:55
 6/34 anonim ***** válasza:
57%

Komolyan azon gondolkozol 39 hetesen, hogy megigyál e egy pohár bort?

,,Kébzeld" en meg imádom a tükör tojást úgy, hogy még folyós a sárgája, de nem ajánlott terhesség alatt, úgyhogy nem rágódok rajta, pedig még 20 hét hátravan.

Szerintem bármelyik ünnepet ki lehet terhesen (is) bírni alkohol nélkül. Nem kéne nagy áldozat legyen.

2023. nov. 25. 14:15
 7/34 anonim ***** válasza:
36%
6# Te viszont már a másik véglet vagy.:) Az sem sokkal jobb.
2023. nov. 25. 14:31
 8/34 anonim ***** válasza:
71%
Az a baba a testedben már egy teljesen kifejlett baba, nem egy kis embrió (nem, akkor sem szabad inni nyilván). A megszületett babáddal itatnál bort? Ha nem, akkor ne igyál. Bírd már ki azt az 1-2 hetet, ami hátravan, utána már ihatsz, max. a szoptatáshoz kell igazítani, ha tudsz/akarsz szoptatni.
2023. nov. 25. 14:38
 9/34 anonim ***** válasza:
75%
# 6 valóban. Nem iszok alkoholt, nyers tojást és nyers húst nem eszek. Borzasztó nehéz kibírni...Nem tudom ebben mi lenne a másik véglet, de biztosan igazad van, ha ettől boldog vagy.
2023. nov. 25. 14:49
 10/34 anonim ***** válasza:
8%
Decemberben házassági évforduló? Csak én nem ismerek egy télen házasodott embert sem? :D
2023. nov. 25. 15:00
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!