Konkrétan az lenne a kérdésem hogy mi történik akkor ha iszom egy pici bort és pont akkor indul meg a szülés? Ilyenkor ugye alkohol van a szervezetembe és ezáltal a baba szervezetébe is szóval ez mennyire tudja befolyásolni a szülési folyamatot? Ilyenkor kell szolni az orvosnak is hogy"pont az imént ittam egy pici bort"?
Tudom hogy fura a kérdésem de ezen gondolkozok már jó ideje😅 most a 39-hétbe vagyok
10# Nekem kapásból 2 ilyen rokonom is van,úgyhogy csak te.:D
2023. nov. 25. 15:06
12/34 anonim válasza:
Anyósomek és a férjem nagynenjeek is télen házasodtak, ebből anyosomek karácsonykor.
2023. nov. 25. 15:21
13/34 anonim válasza:
Persze, nyugodtan. Én olvasgatni is szoktam borozgatás közben, tudok neked ajánlani egy jó olvasmányt: A magyar helyesírás szabályai.
Azt úgy kell írni, hogy kéPzeld. Nem kébzeld. Vagy neked kébek vannak a falon? Édes jó Istenem...
2023. nov. 25. 17:45
14/34 anonim válasza:
Az alkohol simaizomrelaxáns, elernyeszti a méhet. Közvetlen szülés előtt inni nem okos ötlet.
2023. nov. 25. 18:32
15/34 anonim válasza:
13# Az a baj,hogy bár igazad van(bár a neved mindent elárul okostojás),de közbe olyan a stílusod Neked is,hogy a kérdező semmi hozzád képest. :D Na,ez a gáz. Ezért kár írni ide. :D
2023. nov. 25. 18:39
16/34 anonim válasza:
Nekem csak az alkohollal problémás viszonyban álló ismerőseim találnak ki mindig valamit, hogy most miért van tök rendben az, hogy ők nem bírnak ki x időt alkohol nélkül.
Felőlem kokainozhatsz is, nekem tényleg mindegy, te gyereked te életed, de ne gondold, hogy nincs problémád, ha nem bírod megállni az alkoholfogyasztást AKÁRMILYEN mondvacsinált indok miatt. Nem terhesen is vissza lehetne utasítani, nem kötelező inni, csak azért, mert ünnep van.
2023. nov. 25. 19:15
17/34 anonim válasza:
Ha csak egyetlen pohárról van szó, semmi bajotok nem lesz. Csak ne legyen belőle rendszer.
2023. nov. 25. 19:31
18/34 anonim válasza:
16,De te nem terhesen se koccintasz egy pohárral a saját férjeddel?Vagy karácsonykor a családdal? Mert a terhesség totál oké,egyiknél se ittam,ez egyértelmű,de azért ennyire prűd,karót nyeltnek se kellene élni az életet.:D Ez már a másik véglet. Még jó,hogy nem alkoholista az is,aki egy évbe egyszer koccint egy két hozzászólás alapján. Inkább az ilyennél van probléma. Anya az egy évbe egyszerit is ellenzi,mert az apja alkoholista volt egész gyerekkora alatt és nehéz múltja van. Tehát nála is megvan a pszichés ok,de biztos vagyok benne,hogy az összes ilyen embernél,akik ezt hajtják.
2023. nov. 25. 19:40
19/34 babyboom567 válasza:
18-as.Én se iszom soha.Baromi egyszerű oka van,utálom az alkohol ízét.Csípőst sem eszem, mert nem szeretem.Se apám se anyám nem volt alkoholista.Nem kell ebbe semmilyen pszichés dolgot belelátni.
2023. nov. 25. 19:46
20/34 anonim válasza:
Igen 19,de akkor azt írja az illető,hogy ő nem szereti,ilyen egyszerű. Nem pedig,hogy nem lehet megállni alkalomkor.:D Ha most én utálom a gombát,de valaki szereti,nem azt írom,hogy márpedig nem igaz nem lehet megállni,hogy soha ne egyen gombát,hanem hogy én nem szeretem,más pedig igen. Mindkettő normális dolog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!