39-hetesen ihatok egy pohár bort?
Konkrétan az lenne a kérdésem hogy mi történik akkor ha iszom egy pici bort és pont akkor indul meg a szülés? Ilyenkor ugye alkohol van a szervezetembe és ezáltal a baba szervezetébe is szóval ez mennyire tudja befolyásolni a szülési folyamatot? Ilyenkor kell szolni az orvosnak is hogy"pont az imént ittam egy pici bort"?
Tudom hogy fura a kérdésem de ezen gondolkozok már jó ideje😅 most a 39-hétbe vagyok
20-as válaszoló!
Nagyon jó példa volt a gomba!
Te nem szereted, de csak rászólnál a testvéredre/anyukádra/ismerősödre,hogy ugyan vizsgáltassa már be az erdőben szedett gombát,mert NAGYON VESZÉLYES.
Pont ilyen veszélyes(a babára) TERHESEN alkoholt inni.A kutyát nem érdekelné,hogy mennyit iszik a posztoló,ha nem lenne terhes,Sőt mondok jobbat.
Én 18 éves korom óta(29 éve)hallgatom rokonoktól,ismerősöktől,hogy miért nem iszok.
-óh,egy pohártól semmi bajod sem lesz
-nem is vagy igazi felnőtt,ha nem iszol
-a vörösbort az orvos is elő szokta írni
-csak egy felest igyál,jól átmelegít
-csak egy pálinkát igyál ,elmúlik a hasmenésed
-biztos alkoholista szülők neveltek, azért nem iszol
-szerintem zugivó vagy,mert olyan nincs ,hogy valaki sosem iszik
-ha innál,nem lennél ilyen kövér, mert az ital égeti a zsírt
stbstb, és ezeknek a számtalan variációja.
Ja, évforduló? Akkor persze,hisz minden rendes házasság rámegy arra, ha a teehes nő nem iszik évfordulókor egy pohár bort.
Sőt, akkor már igyál meg egy üveggel. Szerencsétlen gyereknek már úgyis mindegy, de legalább a házasságotok be lenne biztosítva.
Miért lehet akárkinek gyereke?!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!