Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 39-hetesen ihatok egy pohár bort?

39-hetesen ihatok egy pohár bort?

Figyelt kérdés

Konkrétan az lenne a kérdésem hogy mi történik akkor ha iszom egy pici bort és pont akkor indul meg a szülés? Ilyenkor ugye alkohol van a szervezetembe és ezáltal a baba szervezetébe is szóval ez mennyire tudja befolyásolni a szülési folyamatot? Ilyenkor kell szolni az orvosnak is hogy"pont az imént ittam egy pici bort"?

Tudom hogy fura a kérdésem de ezen gondolkozok már jó ideje😅 most a 39-hétbe vagyok

#bor #szülés előtt #39-hetes terhes #Alkohol fogyasztá
2023. nov. 25. 13:06
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
73%
Komolyan a kisbabád érdekében nem bírnád ki egy pohár bor nélkül?
2023. nov. 25. 19:58
 22/34 babyboom567 ***** válasza:
62%

20-as válaszoló!

Nagyon jó példa volt a gomba!

Te nem szereted, de csak rászólnál a testvéredre/anyukádra/ismerősödre,hogy ugyan vizsgáltassa már be az erdőben szedett gombát,mert NAGYON VESZÉLYES.

Pont ilyen veszélyes(a babára) TERHESEN alkoholt inni.A kutyát nem érdekelné,hogy mennyit iszik a posztoló,ha nem lenne terhes,Sőt mondok jobbat.

Én 18 éves korom óta(29 éve)hallgatom rokonoktól,ismerősöktől,hogy miért nem iszok.

-óh,egy pohártól semmi bajod sem lesz

-nem is vagy igazi felnőtt,ha nem iszol

-a vörösbort az orvos is elő szokta írni

-csak egy felest igyál,jól átmelegít

-csak egy pálinkát igyál ,elmúlik a hasmenésed

-biztos alkoholista szülők neveltek, azért nem iszol

-szerintem zugivó vagy,mert olyan nincs ,hogy valaki sosem iszik

-ha innál,nem lennél ilyen kövér, mert az ital égeti a zsírt

stbstb, és ezeknek a számtalan variációja.

2023. nov. 26. 09:29
 23/34 anonim ***** válasza:
71%
20# vagyok. Picit el vagy tájolva. Én a NEM terhesekre írtam,olvasd el még egyszer akkor... Illetve a 16-os válaszolóra reagáltam,aki mit írt? Ismerősei,akik alkoholt isznak időnként mindig találnak rá kifogást ,alkalmat,hogy igyanak egy pohárral. Erre reflektáltam,hogy azért ez így ütős kijelentés,hogy ha megiszol egy pohárral ünnep alatt,az már kifogás az ivásra. Erre írtam azt is,hogy aki ennyire tolja meg lenézi az 1 dl bort és köpköd utána ott mindig előbukkan valami családi probléma. Még egyszer írom,AKI ennyire tolja a véleményét. Nagyon magadra vetted. Nem arról van szó,aki nem szereti. Az szomorú,ha ilyen ismerőseid vannak. Nekem hál isten nincs,elfogadjuk egymás döntését. Aki nem szereti nem,aki néha megiszik megiszik. De ne köpködjön egyik a másik után,ennyi.
2023. nov. 26. 09:42
 24/34 anonim ***** válasza:
20%
Mondjuk sokféle méretű pohár van. :) Bajod nem lesz tőle, de maradj szerintem a max. fél decinél, az kimegy belőled gyorsan. Koccintani elég.
2023. nov. 27. 13:47
 25/34 anonim ***** válasza:
67%

Ja, évforduló? Akkor persze,hisz minden rendes házasság rámegy arra, ha a teehes nő nem iszik évfordulókor egy pohár bort.

Sőt, akkor már igyál meg egy üveggel. Szerencsétlen gyereknek már úgyis mindegy, de legalább a házasságotok be lenne biztosítva.

Miért lehet akárkinek gyereke?!

2023. nov. 27. 16:18
 26/34 anonim ***** válasza:
71%
Nem, terhes vagy, bírd ki. Vegyetek kölyök pezsgőt, a szőlőízű olyan színű, mint az igazi.
2023. nov. 29. 13:16
 27/34 anonim válasza:
71%
Én is most vagyok 39 hetes. Terhesen mentem férjhez és 4 közeli családtag is a terhességem alatt lett 18 éves, szalagavatók is voltak szóval a nagy bulikat alkohol nélkül nyomtam végig. Nem vagyok alkoholista, de őszintén kicsit kizártnak éreztem magam, azért mert nem koccinthattam rendesen, de nem tudott volna rávinni semmi, hogy egy kortyot is igyak. Amellett, hogy az ember nem ihat még faradekonyabb is és egyre kevesebb eseményre kap meghívást, amit nekem őszintén kicsit nehéz volt elfogadni. Lánybúcsúm sem volt például, mert nem is bírtam volna rajta részt venni. Az embernek ilyenkor kell engedi a régi eletebol néhány szeletet egy időre, ami nehéz, de nem tart örökké. Nem gondolom, hogy egy pohár bor nagy kárt okozna, de én úgy vagyok vele, ha nem ajánlott inni még egy kicsit sem iszok. Nem sokára úgyis eljön az ideje, hogy úgy koccinthassak, hogy egyáltalán ne jelentsen veszélyt a babára. Mivel nagyon közel a szüléshez nehogy pont aznap jöjjön rád és emiatt ne kaphass biztonságosan gyógyszert.
2023. nov. 29. 16:49
 28/34 anonim ***** válasza:
38%
Istenem, de buta nők vannak 🤦‍♀️. Látom semmi fogalmatok, hogy mennyi alkohol van egy pohár borban, abból mi módon és mennyi jut a magzathoz és annak a mennyiségnek vannak-e következményei. Én speciel nem ittam egy pohárral sem terhesen, de attól még nem vagyok hülye és nevetségesnek tartom, hogy itt káráltok egy pohár bor miatt.
2023. dec. 17. 02:13
 29/34 babyboom567 ***** válasza:
19%
Nem vagyunk buták, lehet élni alkohol nélkül is.Semmi szüksége nincs a szervezetnek rá.És undorító terhesen inni.És undorító ahogy a látens alkoholisták,mindent megmagyaráznak maguknak,hogy mennyit szabad inni.És még mi vagyunk a buták,jó vicc.
2023. dec. 17. 09:16
 30/34 anonim ***** válasza:
65%
29# De süt a szavaidból,hogy csak lenézed,aki iszik alkalomra egy pohárral. :D Inkább az ilyen emberekkel van baj,aki UTÁLJA,de cserébe mást is elítél,ha iszik egy pohárral pl. karácsonyra NEM terhesen. Látens alkoholista,aki egy pohárral iszik? :D Bocsi,tényleg buta vagy akkor.
2023. dec. 17. 09:50
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!