A császármetszés nem szülés? Nem tudom feldolgozni
3 éve szültem a kislányom természetes uton és egy pozitív élmény volt bármennyire is fájt. Büszke voltam magamra, hogy minden beavatkozás nélkül természetesen meg tudtam szülni.
Viszont 2 hónapja szültem a kisfiamat. Szintén megindult a szülés természetesen,hasonlóan mint a kislányommal. Viszont sok óra vajúdás, oxitocin ellenére se haladt semerre a szülés és a doki úgy döntött, hogy a baba és az én egészségem érdekébe császárral fejezzük be ezt a terhességet. Borzasztóan éltem meg, hogy nem tudtam megszülni. Még csak nem is élem meg úgy, hogy megszültem hanem, hogy csak kiszedték belölem és én semmit se tettem, hogy világra jöjjön.
Hogy lehet ezt feldolgozni? Voltvalaki hasonló helyzetbe?
Jajjjj. Csak a hülyének nem esik le hogy regisztráltál egy új felhasználót hogy tovább gerjezd a feszkót. Cseppet se gyanús hogy ugyan az a stílus, csak ő ért egyet és vadiúj felhasználó. 😂😂
+ egy másik császáros kérdésnél ahol pampogtál is van egy válasza 😂😂
64
Ne találj már ki "összeesküvés elméletet"! Nagyot tévedsz, fogalmam nincs ki az 58-as, de jól írta amit írt!
Tudom, te okos vagy, és én ne akarjam megmagyarázni, mert ketten egyek vagyunk. Fölösleges is tájékoztatnom a tévedésről, te úgyis jobban tudod.
Legyen a hited szerint!
Kedves 58 as!Hülyeséget írsz!! De majd ha a lányod császárral szül felkeresnél Légyszíves és elmesélem neki,hogy ő nem szült csak kiszedték belőle a gyerekét! :D
Addig meg büszkélkedj vele hogy te szültél :D
De az én hüvelyem olyan mint régen ;)
58
Ne foglalkozz velük! Nem tudják, hogy a hüvely milyen gyönyörűen és kellőképp vissza tud regenerálódni. Butaság amiről írnak.
Na, de az a vágás örökkévaló! ;) Ott rondáskodik minden egyes pillanatban!
Ott bizony :)
És büszkén viselem mert nem az én hibámból kellett vágni te seggf*ej ;)
"De az én hüvelyem olyan mint régen"- mert ez nem butaság ugye? 🤣
Felnőtt emberek, ennyire buták?! Nagyon gáz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!