Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A császármetszés nem szülés?...

A császármetszés nem szülés? Nem tudom feldolgozni

Figyelt kérdés

3 éve szültem a kislányom természetes uton és egy pozitív élmény volt bármennyire is fájt. Büszke voltam magamra, hogy minden beavatkozás nélkül természetesen meg tudtam szülni.

Viszont 2 hónapja szültem a kisfiamat. Szintén megindult a szülés természetesen,hasonlóan mint a kislányommal. Viszont sok óra vajúdás, oxitocin ellenére se haladt semerre a szülés és a doki úgy döntött, hogy a baba és az én egészségem érdekébe császárral fejezzük be ezt a terhességet. Borzasztóan éltem meg, hogy nem tudtam megszülni. Még csak nem is élem meg úgy, hogy megszültem hanem, hogy csak kiszedték belölem és én semmit se tettem, hogy világra jöjjön.

Hogy lehet ezt feldolgozni? Voltvalaki hasonló helyzetbe?

2023. szept. 17. 22:57
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/126 anonim ***** válasza:
90%
De most őszintén, nektek nem teljesen mindegy hogy ki hogy szül?:))) én nem értem hogy ez miért zavar titeket. És ha fizet a császárért, akkor mi van? Ez titeket miben érint?
2023. okt. 19. 12:22
 92/126 anonim ***** válasza:
90%
Ezt én sem értem. Nem értem kinek mi köze van hozzá. Ahogy abba se lehet beledumálni ki tartsa meg a babát ki nem abba se kéne hogy ki hogy akarja megszülni. Had döntsenek már a nők a saját testükről ha megtehetik.
2023. okt. 19. 13:02
 93/126 anonim ***** válasza:
91%
Utolsó, szerintem azért csinálják ezt, mert mindenáron jobbnak akarják magukat érezni valamiben. Csak azt nem értem, hogy miért pont egy olyan dologban, amit Kalányos Dzsenifer a falu végén kb évente megcsinál minden előképzettség nélkül, szóval semmi különös nincs benne.
2023. okt. 19. 13:45
 94/126 anonim ***** válasza:
5%

97

Úgy vélem te is a császárosok táborát erősíted! A 96 meg lehet fizetett érte.

Igazából mindegy, hogy csak kivették, vagy természetes módon jött világra, azaz megszületett, csak egészség legyen.

Visszatérve egy pillanatra a múltra, én nem szelyeskedtem és sértegettem senkit, sokakkal ellentétben, akik azt írták, nem osszenyomódott fejű babájukat vették ki belőlük, illetve, hogy a vagina szétmegy. Ilyet csak az írhat, kinek fogalma nincs az ég világon a természetes szülesről. Béke veletek!✌️

2023. okt. 19. 14:39
 95/126 anonim ***** válasza:
88%
Én az vagyok aki írta, hogy nemsokára szül, de még nem tudom hogy fogok, de igazából nincs is jelentősége számomra. Úgy fogok szülni, ahogy az orvos a legjobbnak tartja. Nem fogom magam rosszul érezni ha császár lesz, és nem fogom a Nobel díjat sem követelni, ha természetes úton jön. Mindenki úgy szül, ahogy akar, vagy ahogy tud. Én egyszerűen szánalmasnak tartom, hogy megy az ítélkezés, tökmindegy melyik irányban. Meg az is szánalmas, ahogy itt a természetes úton szült nők fényezik magukat. Lehet h a ly.kon jött ki a gyerek, de eszük az nincs sok, az látszik a hozzászólásaikból.
2023. okt. 19. 15:27
 96/126 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem sértés az hogy "CSAK KIVETTEK". Lealacsonyitó es serto nem kicsit.

Amúgy nem fizettem császárért elsőre életmentő császárom volt másodszor magánkorházban szültem meg a lányom (na azért fizettem, mert ott több odafigyelést kaptam és így sikeresen megtudtam hüvelyi úton szülni, nem féltem hogy szétmennek a hegek). Teszem hozzá sokkal jobb volt vajúdni és miutan kijött a lányom minden fájdalmam megszűnt mint szülés után hetekig fájdalmakkal küzdeni.

2023. okt. 19. 15:30
 97/126 anonim ***** válasza:
0%
Azt látom, hogy egyikotok se a pszicho!
2023. okt. 19. 15:35
 98/126 anonim ***** válasza:
75%

Én vállalom, fizettem érte! És kiszedték belőlem a gyereket.

De nekem így volt jó, így kértem, direkt, hogy megússzam. Mivel nem fogok szenvedni, mert nem kötelező a gyerekvàllaláshoz. A neheze amúgy is utána jön. Ugyanúgy éjszakáztam, ugyanúgy fogzott az enyém is. Ugyanúgy volt lázas stb.

De a sikereimet nem a vaginámon való kipréseléssel mérem :D bocsi.

2023. okt. 19. 15:37
 99/126 anonim ***** válasza:
86%

Énis vállalom hogy 2 császárom volt de nem én akartam.

Ezvan.Ember tervez Isten végez.

2023. okt. 19. 17:23
 100/126 anonim ***** válasza:
2%

102

Gratulálok! Főleg az utolsó mondatodhoz! 👏👏

2023. okt. 19. 22:33
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!