A császármetszés nem szülés? Nem tudom feldolgozni
3 éve szültem a kislányom természetes uton és egy pozitív élmény volt bármennyire is fájt. Büszke voltam magamra, hogy minden beavatkozás nélkül természetesen meg tudtam szülni.
Viszont 2 hónapja szültem a kisfiamat. Szintén megindult a szülés természetesen,hasonlóan mint a kislányommal. Viszont sok óra vajúdás, oxitocin ellenére se haladt semerre a szülés és a doki úgy döntött, hogy a baba és az én egészségem érdekébe császárral fejezzük be ezt a terhességet. Borzasztóan éltem meg, hogy nem tudtam megszülni. Még csak nem is élem meg úgy, hogy megszültem hanem, hogy csak kiszedték belölem és én semmit se tettem, hogy világra jöjjön.
Hogy lehet ezt feldolgozni? Voltvalaki hasonló helyzetbe?
97
Úgy vélem te is a császárosok táborát erősíted! A 96 meg lehet fizetett érte.
Igazából mindegy, hogy csak kivették, vagy természetes módon jött világra, azaz megszületett, csak egészség legyen.
Visszatérve egy pillanatra a múltra, én nem szelyeskedtem és sértegettem senkit, sokakkal ellentétben, akik azt írták, nem osszenyomódott fejű babájukat vették ki belőlük, illetve, hogy a vagina szétmegy. Ilyet csak az írhat, kinek fogalma nincs az ég világon a természetes szülesről. Béke veletek!✌️
Mert nem sértés az hogy "CSAK KIVETTEK". Lealacsonyitó es serto nem kicsit.
Amúgy nem fizettem császárért elsőre életmentő császárom volt másodszor magánkorházban szültem meg a lányom (na azért fizettem, mert ott több odafigyelést kaptam és így sikeresen megtudtam hüvelyi úton szülni, nem féltem hogy szétmennek a hegek). Teszem hozzá sokkal jobb volt vajúdni és miutan kijött a lányom minden fájdalmam megszűnt mint szülés után hetekig fájdalmakkal küzdeni.
Én vállalom, fizettem érte! És kiszedték belőlem a gyereket.
De nekem így volt jó, így kértem, direkt, hogy megússzam. Mivel nem fogok szenvedni, mert nem kötelező a gyerekvàllaláshoz. A neheze amúgy is utána jön. Ugyanúgy éjszakáztam, ugyanúgy fogzott az enyém is. Ugyanúgy volt lázas stb.
De a sikereimet nem a vaginámon való kipréseléssel mérem :D bocsi.
Énis vállalom hogy 2 császárom volt de nem én akartam.
Ezvan.Ember tervez Isten végez.
102
Gratulálok! Főleg az utolsó mondatodhoz! 👏👏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!