Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A császármetszés nem szülés?...

A császármetszés nem szülés? Nem tudom feldolgozni

Figyelt kérdés

3 éve szültem a kislányom természetes uton és egy pozitív élmény volt bármennyire is fájt. Büszke voltam magamra, hogy minden beavatkozás nélkül természetesen meg tudtam szülni.

Viszont 2 hónapja szültem a kisfiamat. Szintén megindult a szülés természetesen,hasonlóan mint a kislányommal. Viszont sok óra vajúdás, oxitocin ellenére se haladt semerre a szülés és a doki úgy döntött, hogy a baba és az én egészségem érdekébe császárral fejezzük be ezt a terhességet. Borzasztóan éltem meg, hogy nem tudtam megszülni. Még csak nem is élem meg úgy, hogy megszültem hanem, hogy csak kiszedték belölem és én semmit se tettem, hogy világra jöjjön.

Hogy lehet ezt feldolgozni? Voltvalaki hasonló helyzetbe?

2023. szept. 17. 22:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/126 anonim ***** válasza:
16%
Ne haragudj meg, de akkor se kellett a hüvely át kijönnie. A fájdalom ebben az esetben mellékes. Az a brutál, amikor normálisan érkezik... azaz születik a baba. Nem tudok másképp fogalmazni, de a császározásnál, kiveszik a babát és ennyi.
2023. okt. 6. 22:32
 32/126 anonim ***** válasza:
91%
31 Császáros vagyok és engem nem bántasz meg ezzel a debil véleménnyel. Igen, kiszedték a babát, mert súlyos beteg lettem és nem biztos, hogy túléltem volna a hüvelyi szülést, ezért inkább kiszedték. A terhességed milyen volt? Mert én hánytam fél éven keresztül napi tízszer. Ebben azért győztem ugye? Ha már nem tudtam érezni a kitolás fájdalmát, az állandó hányás is szar dolog. Más kérdés, hogy veled ellentétben, nem gondolom hogy minden terhes nőnek szenvednie kell. Az a jó, ha valaki nem szenved. Te meg valószínű annyit tudsz felmutatni, hogy sikerült a p...don kipréselni egy gyereket, azért vagy rá ilyen büszke. Elárulom, baromi sok nő megcsinálta már ugyanezt, felesleges rá ilyen büszkének lenni.
2023. okt. 6. 23:10
 33/126 anonim ***** válasza:
4%
Jelentettem a trágár megnyílvánulásod. Hogy mit meg nem engednek egyesek maguknak! 😯 Tisztelet a kivételnek!
2023. okt. 6. 23:18
 34/126 anonim ***** válasza:
86%

Ezeknek a károgó ősanyáknak küldeném a szülés definícióját: [link]

Talán olvassátok el, mielőtt ilyen "csak kiszedték" szerű lealacsonyító gyülölkődéssel bántjátok azt, aki többet szenvedett nálatok, és majdnem belehalt a szülésbe.

2023. okt. 6. 23:40
 35/126 anonim ***** válasza:
70%

Trágárné!

Magát senki nem bántotta. Nem kellett volna ide írni, ha ennyire érzékeny a témát illetően!

2023. okt. 6. 23:51
 36/126 anonim ***** válasza:
83%

Ez nem érzékenység de a császár eg, életmentő műtét! Ne károgjunk már ennyire sértő dolgokat hogy CSAK kiszedik.

Kisányák miután 9 cmt tágultam kiszedték a gyerekem. De tudod meg te megszültél átment a p*inádon és minden fájdalmad megszünt. Nyugodtan szoptattál könnyen mozogtál. Én az oldalamon nem tudtam feküdni hetekig, szarni se tudtam mert fájt, a szoptatás ülve ismét kegyetlen volt és a mai napig az a rész érzéketlen semmit sem érzek, örökre nyuma maradt, frontnál meg néha úgy fáj hogy felállni nem tudok. Arról nem is beszélek hogy amíg neked 100× valószínűbb hogy nem lett semmilyen szövödményed nekem lehet igen nem lehet tudni. A legtöbb császárosnak akit ismerek nem is lehetet kettőnél több mert komplikációk voltak. Szóval amíg egy ilyen érzéketlen, majd én megmondom mi a tuti anyuci 3-4 gyereket leszül és elvan szállva magától hogy a p*náján jött ki nekem max 2 lehet (bár benne van a pakliban a császár miatti meddőség).

De igen neked sokkal rosszabb mert neked NEM "CSAK" kiszedték. Érezd magad jó anyának ez miatt bár ilyen emberként nem hiszem hogy a gyerekeidet másmilyennek tudnád nevelni.

2023. okt. 7. 03:59
 37/126 anonim ***** válasza:
89%

Jajj én az ilyennek aki azt mondja csak kivették nem kívánok mást mint az első felállás fájdalmát 10szer. Napjában 😂😂

Most pedig megyek átnevezni a fiam születésnapi buliját kiszedés napi partira😂

2023. okt. 7. 08:33
 38/126 anonim ***** válasza:
1%
Úgy tudom, akik császárral születnek gyerekek, sokkal elesettebbek az életben, mint amelyik gyerek megküzd a normál születés során. Bocs akit megértek, de ez (is) tény.
2023. okt. 7. 10:47
 39/126 anonim ***** válasza:
3%
Megsértek*
2023. okt. 7. 10:47
 40/126 anonim ***** válasza:
67%

Kiszedés napi party :D "CSAK" ezt kihagytad xd imadom :D nálunk 2 ilyen nap is van..

Kedvesem engem nem tudsz ezzel megsérteni de azért írok ide

3 évig próbálkoztunn a babával mire nagynehezen kismama lettem.

Én voltam a legboldogabb és tudod miert?

Mert császarral szültem nem vagyok kevesebb sőt!!!

A 9 hónapból 7 hónapig kemény dietán voltam mert gdm es lettem napi 12x szúrtam az ujjam 5x inzulinoztam 1x véralvadásgatloztam( leiden )

Heti 3x jartam orvoshoz hogy mindig minden rendben legyen. 20 egység inzulint kellett szurnom kemény diéta mellett.

És még ígyis hüvelyire készültem.Sajnos nem lehetett,ezért 3 nap sírtam a kórházba hogy megezis..

Tudod mikor megszültem a fiamat en voltam a legboldogabb mert csak kiszedték belőlem és 3 év várakozás utánmajd 1 év küzdelem utan ott volt.

Szerinted milyen felállni ?szétvágott hassal - 15 kg val felállni elmondom neked

Olyan mintha te kitoltál 6 babát egymás után olyan.

De én büazke vagyok erre igen megazültem égy mind a 2 gyerekemet csak kiszedték.

Tudod a második fiam ugyanígy császáros lett,itt bem voltam cukros de figyelnem kellett

Szülés után 2 hétig nem tudtam delállni olyan fájdalmam volt üvöltöttem a férjemnek higy én nem.bírom már.

Nem tudtam felállni azt hittem otr sz*rom ösaze a padlót 2 hétig orvoshoz jártam hidrogennel mosták a sebem habzott mint a veszett kutya.

Nem vagyok kevesebb tőled és egyik nő sem az aki nem kitolással szült.

De tudod mit hidd azt hogy fenségesebb vagy nálam :)

Ettől legyél boldog :)

2023. okt. 7. 12:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!