A császármetszés nem szülés? Nem tudom feldolgozni
3 éve szültem a kislányom természetes uton és egy pozitív élmény volt bármennyire is fájt. Büszke voltam magamra, hogy minden beavatkozás nélkül természetesen meg tudtam szülni.
Viszont 2 hónapja szültem a kisfiamat. Szintén megindult a szülés természetesen,hasonlóan mint a kislányommal. Viszont sok óra vajúdás, oxitocin ellenére se haladt semerre a szülés és a doki úgy döntött, hogy a baba és az én egészségem érdekébe császárral fejezzük be ezt a terhességet. Borzasztóan éltem meg, hogy nem tudtam megszülni. Még csak nem is élem meg úgy, hogy megszültem hanem, hogy csak kiszedték belölem és én semmit se tettem, hogy világra jöjjön.
Hogy lehet ezt feldolgozni? Voltvalaki hasonló helyzetbe?
84!
Engem akkor se akarjon egy császáros kioktatni. Akiből csak kivették a babát. Távol áll tőlem a veszekedés, de majd akkor szóljanak, ha vegigvajudnak egy természetes szülést. Bár már soha nem tudják meg milyen. Legalábbis a többség.
85! Azért remelem, más sikerélmény is van az életedben, nem csak ez hogy természetes úton szültel :) mert úgy ragaszkodsz ehhez mintha semmi másra nem lehetnél büszke 🤷♀️egyébként ez is olyan dolog, hogy nem rajtunk múlik, akar te is kerülhettél vna olyan helyzetbe, hogy császároznak, és abban sem lett volna semmi. Bár a természetes szülést is több milliárd nő megcsinálta, szóval nem igazán értem, hogy ezt miert kell ennyire fennen hangoztatni, hogy te úgy szültél, ettől egy mákszemnyivel nem vagy különb, mint mások.
Én most fogok szülni, fogalmam sincs h császár vagy normális, de igazából teljesen mindegy is, mert a sikerességemet az életben nem ez fogja meghatározni. (Tudod, a szülésen tul is van élet, létezik olyan, hogy karrier, önmegvalósítás, kitűzött célok elérése, személyes fejlődés stb. )
86!
Azért tudd, hogy a kérdésre fokuszáltam, csak jött egy psziho, és...
90
Innentől elengedem, és hagyom vergődni a saját nyomorúságaban.
Egyszerűen nem érti meg a lényeget!
85!
VEGRE VALAKI ÉRTI..
Koszonom..egyetértek veled😅
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szule..
Azért az komoly, hogy pénzért mi mindent meg lehet választani. 😔
Asztaa lemaradtam :D
Szerintem az is más ha valaki fizet a császárért vagy valakinek ez a megoldás a szülésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!