A császármetszés nem szülés? Nem tudom feldolgozni
3 éve szültem a kislányom természetes uton és egy pozitív élmény volt bármennyire is fájt. Büszke voltam magamra, hogy minden beavatkozás nélkül természetesen meg tudtam szülni.
Viszont 2 hónapja szültem a kisfiamat. Szintén megindult a szülés természetesen,hasonlóan mint a kislányommal. Viszont sok óra vajúdás, oxitocin ellenére se haladt semerre a szülés és a doki úgy döntött, hogy a baba és az én egészségem érdekébe császárral fejezzük be ezt a terhességet. Borzasztóan éltem meg, hogy nem tudtam megszülni. Még csak nem is élem meg úgy, hogy megszültem hanem, hogy csak kiszedték belölem és én semmit se tettem, hogy világra jöjjön.
Hogy lehet ezt feldolgozni? Voltvalaki hasonló helyzetbe?
Nálunk egyébként kb 80% császáros baba és nem olyan kis város ez
a nagyobb kórházakból ide jönnek szülni inkább.
Dehát meglátszik milyenek az emberek.
De semmi vész egyébként én nem.leszek ettő kevesebb.
Nálunk pesig a tudományos tény,hogy a császáros babák nem nyomódnak öasze :D
43.
Tudsz úgy írni egy mondatot, hogy nincs benne hiba? 🤣
Hát sajna úgy látszik nem :D
Bocsi csak gyorsan írok és nem láttam.
De azért csak eltudod olvasni.
43#
Elnézést!
"A császármetszés rutinbeavatkozássá vált, jelentősen csökkent a műtét ideje. Jelenleg mindössze 20-30 percre van szükség a császármetszés elvégzéséhez. Ennek köszönhetően jóval kevésbé terheli meg az anya szervezetét, és a gyógyulás is gyorsabb.
A beavatkozást általában gerincközeli érzéstelenítésben végzik, ahol a nyomás és érintésérzékenység megmaradhat, de fájdalmat nem érez a kismama."
Na, ezért ne mártírkodjunk... fölösleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!