Mit lehet tenni szülészeti erőszak ellen?
Figyelt kérdés
Most még nem, de később majd szeretnénk babát a párommal, viszont nagyon sokat hallottam a szülészeti erőszakról, és nem akarom, hogy olyat tegyenek velem, amire nincsen feltétlenül szükség, és nem is akarom. Hogyan lehet ezellen védekezni? Csak komoly válaszokat szeretnék, a trollkodni vágyók keressenek másik kérdést.2022. jún. 26. 08:09
71/84 anonim válasza:
Ennyi rosszindulatot... Lehet, hogy a kérdező hozzáállása se volt a legjobb, de kedvesebben is lehetne kezelni. Kedves kérdező, szerintem tájékozódj jobban. Az általad leírt jelenség oka főleg az "így szoktuk" meg a protokoll, nem a rosszindulat vagy lustaság. Csak úgy nem térnek el tőle, mert túl nagy felelősség. Majd ha szülsz, utánakérdezhetsz a konkrét kórház és az ottani orvosok szokásainak. Ha tényleg szülésznő leszel (vagy annak tanulsz épp), akkor amúgy is több rálátásod lesz. Facebookon vannak jó csoportok, ahol írnak konkrét kórházra tapasztalatot. Most is utánanézhetsz az ismerőseid kórházainak, hogy másnak mi a tapasztalata ott, meg a lakhelyed mellettieknek is.
72/84 anonim válasza:
70. bocsi, tényleg! igazad van, ez eszembe se jutott. 😂😂👍
73/84 anonim válasza:
ja és kérdező! 63 vagyok, válaszoltam a kérdésedre is több ízben, de többet töröltettél, pedig releváns volt + nem voltam sem trágár, sem értelmetlen, sem vitát generáló.
74/84 A kérdező kommentje:
73 nem töröltetek olyan választ, ami releváns.
2022. jún. 27. 19:11
75/84 anonim válasza:
Az is elképesztő, hogy egy valószínűleg 14 éves kislány ekkora indulatokat tud szítani elvileg felnőtt emberekben….
76/84 anonim válasza:
74.Ja persze, hogy nem...első kommentek között is egy csomó reveláns volt a kérdéshez, semmi szabályszegő nem volt benne mégis törölték egyből...legalább ne kamuzz hogy nem te jelentetted, mert még én se hiszem el hogy nem te töröltetsz folyamatosan. A moderátoroknak van jobb dolga mint folyton figyelni ezt a kérdést...Egy csomó reveláns volt, csak nem tetszett mert más véleményen voltak mint te de semmi támadó nem volt bennük.
77/84 A kérdező kommentje:
76 akkor ne hidd el, hogy nem én töröltetem, az én lelkiismeretemnek attól nem lesz rosszabb,, mert tudom, hogy nem én voltam. Más is tudja jelenteni a hozzászólásokat, nem csak én.
2022. jún. 28. 07:08
78/84 anonim válasza:
Nem hinném, hogy bárki is elhisz neked bármit is, azok után, hogy téged már most felvettek 🤣
79/84 A kérdező kommentje:
75 én nem terveztem indulatokat szítani, egy számomra fontos dologgal kapcsolatban kérdeztem, mert jó, igaz, hogy Magyarországon legalább ez a féle erőszak nincs hatalmas mértékben jelen, de előfordul. És nem szeretnék én lenni a 100 nőből az az egy, akit ez érint.
2022. jún. 28. 10:18
80/84 anonim válasza:
Mire oda jutsz, addigra majd megbeszéled az állítólagos kollégáiddal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!