Mit lehet tenni szülészeti erőszak ellen?
Laikusként, meg főleg utólag, azért nem egyszerű eldönteni, hogy mi meg hogy lett volna jobb.
Nem is értem azokat, akik utólag kijelentik, hogy ez meg az biztos jobb lett volna, holott akik értenek hozzá, ott és akkor rengeteg körülményt figyelembe vesznek egy-egy döntésnél.
Vannak jobb meg kevésbé jobb szakemberek, de ugyanúgy régen sem volt séta galopp egy szülés, ahogy most sem, nem a filmekre meg barátnő elmondásaira kellene hagyatkozni, és hasonlítgatni, hogy hú, igen, lehet ha nekem úgy csinálják, máshogy alakul, mikor laikusként fogalma sem lehet róla, mi és miért történt úgy ahogy.
Akik ezzel foglalkoznak, túl vannak ezer szülésen már, elég megmosolyogtató felül bírálni, pláne UTÓLAG, és jobban tudni, mit KELLETT VOLNA, ott és akkor.
Mi ebben erőszak? Csak mert nem látom.
Ha olyat tesznek veled amire nincs feltétlenül szükség akkor előtte gondolom tájékoztatnak tehát van jogod nemet mondani, bár nem értem mit értesz az alatt hogy olyat tesznek veled...ezt bővebben kéne kifejteni...és ha nem is akarod akkor mond ki vagy válts kórházat, magánkórházba mész...nem nehéz dolog. De az kicsit gáz hogy még nem is vagy terhes de már ezen parázol...
Nehogy azt higgye senki, hogy külföldön különb.
De akkor bármit ide lehetne venni, akármilyen műtétet, nemcsak a szülést, és elemezgetni a hibákat meg a mi lett volna ha... dolgokat.
Amúgy meg magánkórházban is ugyanúgy dönthet egy orvos rosszul, és ott is el fogják végezni azt az adott beavatkozást, ha szükségesnek ítélik, hiába nem tetszik a kismamának.
Ennek a kérdésnek semmi értelme, hogy törlődnek a vélemények.
Felnőtt ember ennyire nehezen viseljen ellenkező álláspontot?
Nahát, pont ilyen óvodásnál nem akarnék én se szülni az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!