Mit lehet tenni szülészeti erőszak ellen?
A ponthatáros részt azért diszkréten átugrotta, hogy őt hogy vehették már fel, de mindenki más a hülye. 😂
Kaptál tapasztalokat, leírták, ez nem úgy megy, mint ahogy te 18 évesen elképzeled. Akinek nem tetszik a hozzászólása, az nem is releváns, oké. 😂
viszont nagyon sokat hallottam a szülészeti erőszakról
Persze, minden 18 éves erről beszélget.
Ezzel a felfogással nagy sikered lesz az iskolában is meg a munkahelyen is.
Légyszi, majd ott is kezdj el okoskodni az orvosnak meg a tapasztalt szülésznőknek! 😄
Valamelyik hülye elkezdte terjeszteni a férjöltést, azóta ezen kattognak a tudatlanok.
Érdekes, egyetlen nőt sem ismerek, akinek tényleg ilyen gondja van.
A másik, honnan tudod 18-19 évesen, mi történik a szülőszobában? Honnan veszed, hogy csak apukájhoz beszélnek???
És igen, fontos infó lenne, hogy ugyan, honnan tudod, hogy felvettek, mert megkérdőjelezi a valóságtartalmát annak, amit írsz.
"ha a leendő apuka bent van, akkor csak hozzá beszélnek"
Életedben nem szültél... ezt honnan tudod? Férjemhez kb hozzá se szóltak szülés közben, velem beszéltek, én szültem ő csak ott volt, hogy engem érzelmileg támogasson és lássa a gyerekét megszületni.
Amikor érzéstelenítést kaptam, velem beszélt az anesztes, hogy mit fogok érezni, mi fog történni. Amikor antibiotikumomt kötöttek be, nekem mondták mit tolnak éppen belém. Mikor nyomnom kellett velem beszéltek, mit kezdtek volna apával? Miért beszélnék meg ezt apával, akivel semmi sem történik. Nem a kismama gyámja, hogy vele beszélgessenek a beavatkozásokról. Nyilván ha feltesz egy kérdést válaszolni fognak neki, ha neki kell valamit aktívan cselekednie, akkor is szólnak hozzá, de nem ő a lényeg a szülés közben.
Még ha tényleg lenne is egy rossz szülés élményed... De könyörgöm, a neten olvasgattál össze-vissza, és nem tetszik aki valós élményt ír le, mert neked az "nem releváns" hozzászólás.
Akkor a tiéd hogy lehetne releváns kérdés, amit másoktól ollóztál össze?!
A hazugságba keveredés már csak hab a tortán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!