Egy csecsemőn lehet-e látni, és ha igen, mikor, hogy ki az apa?
Figyelt kérdés
Tudom, butácska kérdés, de 7 hós vagyok, és nem tudom biztosra ki az apa, mert volt egy pár hetes szeretői viszonyom pont amikor teherbe estem. Ezt a párom is tudja, aki akar ítéljen el ezért. Tudom, van erre teszt, de a kérdésem, hogy szerintetek születéskor vagy utána pár héttel lehet-e látni rajta, hogy melyik férfi vonásait örökölte inkább, ha két eléggé eltérő külsejű férfiről van szó? Tudom, ez nem száz százalék, de szerintetek ezt lehet valamennyire látni vagy ilyen pici korban még egyáltalán nem?2022. jún. 2. 10:43
31/32 anonim válasza:
Szerintem csak arról tud a jelenlegi pasi, hogy hűtlenkedett, de arról nem, hogy védekezés nélkül volt vele is. Talán még azt is hazudta, csak hogy ne hagyja el, hogy azzal nem is volt esélye teherbeesni (pl. nem akkor voltak együtt, behatolás sem volt, vagy gumit húzott, és nem is élvezett bele) vagy hasonló furfang, és most azért szorong, mi van, ha lebukik.
Meg őszintén, ha a pasijában fel sem merült, hogy így kétesélyes a dolog, akkor igen ostoba lehet. Ha meg ő is azt várja, kiderüljön születéskor, és ezt nem apasági teszttel, hanem majd ránézésre akarja eldönteni, akkor megint ritka barom lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!