Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Egy csecsemőn lehet-e látni,...

Egy csecsemőn lehet-e látni, és ha igen, mikor, hogy ki az apa?

Figyelt kérdés
Tudom, butácska kérdés, de 7 hós vagyok, és nem tudom biztosra ki az apa, mert volt egy pár hetes szeretői viszonyom pont amikor teherbe estem. Ezt a párom is tudja, aki akar ítéljen el ezért. Tudom, van erre teszt, de a kérdésem, hogy szerintetek születéskor vagy utána pár héttel lehet-e látni rajta, hogy melyik férfi vonásait örökölte inkább, ha két eléggé eltérő külsejű férfiről van szó? Tudom, ez nem száz százalék, de szerintetek ezt lehet valamennyire látni vagy ilyen pici korban még egyáltalán nem?
2022. jún. 2. 10:43
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
93%

Miután megszületett, szinte egyből lehet dns tesztet csináltatni, ezért nem értem a kérdést. Az okés, h méhen belül nem akarjátok megcsináltatni de ha kint van pár nap alatt megvan a 100%-os eredmény.

Ne haragudj de én is arra tippelek, h nem mondtad el a párodnak, h lehet nem ő az apa, és félsz, hogy egyből szülés után kiderül. De nem fog nyugodj meg, csináltass dnst és reménykedj, mást úgysem tudsz tenni.

2022. jún. 2. 12:48
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
DNS teszt. Az tudja megmondani. A lányom pl kicsinek senkire sem hasonlított akiket ismerünk a családból. Most ovis, talán az apja vonásait kicsit látni. De amikor fogtam a keresztlányomat (1éves) gyereknapon többen megjegyezték, hogy tiszta én vagyok 😀, azt hitték az enyém. Pedig semmi rokoni kapcsolat nincs, a legjobb barátom kislánya.
2022. jún. 2. 14:16
 23/32 anonim ***** válasza:
92%

Ha ismeritek a saját vércsoportotokat (és esetleg a szeretődét is) akkor gyógyszertárban lehet kapni egy egyszerű tesztet a kimutatására, ha jól tudom tűt is adnak hozzá, amit meg sem fog érezni a baba.

Ebből (szerencsés helyzetben, ha nem mindenki nullás meg ilyenek) elég egyszerűen ki lehet deríteni.

2022. jún. 3. 08:42
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

#23 ja, nagyon egyszerű, a férj A+, a szerető B+, anyuka AB+, a gyerek meg szintén AB+, na akkor kitől van? A vércsoport sem olyan egyértelmű meghatározója ennek.

DNS teszt, ha tutira akartok menni, egyébként meg a dédnagyapádra hasonlít oszt' csókolom. Ha nem hiszi el, hogy övé a gyerek, akkor úgyis el fog hagyni DNS teszt hiányában, szóval tökmindegy igazából, kire hasonlít a kicsi.

2022. jún. 3. 08:55
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
#23 azért a vércsoport nem ennyire egyszerű. Nekem A+, a férfjem B+. A gyereknek nagy valószínűséggel AB+, de simán lehet, A+, B+, vagy 0+ neki. Mindegyikre van esélye, nem egyformán, de van. Az egyetlen amit kizárhatunk az rh negatív.
2022. jún. 3. 09:02
 26/32 anonim ***** válasza:
87%

24/25 - mint írtam szerencsés helyzetben, és sokkal egyszerűbben kivitelezhető, mint dns-tesztet csináltatni.

De kizárásos alapon elég az AB vércsoport.

2022. jún. 3. 10:55
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Már születésekor látszott a kisfiamon, hogy tiszta apja.

Ugyanaz a széles, pisze orr (nekem hosszú, keskeny), és vastag felső ajak (nekem vékony).

2022. jún. 3. 11:01
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Születéskor szerintem egyikünkre sem hasonlított. Aztán ahogy kicsit kezdett kisimulni, úgy tiszta apja... De ha mondjuk rád fog hasonlítani, akkor mindegy.

DNS tesztet lehet csináltatni, de ahhoz apától is kell minta. Ha nem tud róla, az úgy érdekes lesz. Mondjuk vannak olyan helyek, ahol szó szerint taknyos zsepi alapján is hajlandóak azonosítani (nyilván drágábban).

2022. jún. 4. 11:11
 29/32 anonim ***** válasza:

Ezt nem tudhatod előre

Nekem a lányom egy éves koráig tiszta apja volt, mindig mondtam h én csak a bébiszittere vagyok, de ez nem törbényszerü.

De nem értem. Tudja a párod hogy megcsaltad. Veled vam, tehát gondolod megbocsátott. De ha nem hasonlít rá a csecsemő akkor lelép????

2022. okt. 22. 06:20
 30/32 NTBS ***** válasza:
Nem feltétlenül. Csináljatok tesztet.
2022. okt. 22. 10:53
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!