Egy csecsemőn lehet-e látni, és ha igen, mikor, hogy ki
az apa?
Figyelt kérdés
Tudom, butácska kérdés, de 7 hós vagyok, és nem tudom biztosra ki az apa, mert volt egy pár hetes szeretői viszonyom pont amikor teherbe estem. Ezt a párom is tudja, aki akar ítéljen el ezért. Tudom, van erre teszt, de a kérdésem, hogy szerintetek születéskor vagy utána pár héttel lehet-e látni rajta, hogy melyik férfi vonásait örökölte inkább, ha két eléggé eltérő külsejű férfiről van szó? Tudom, ez nem száz százalék, de szerintetek ezt lehet valamennyire látni vagy ilyen pici korban még egyáltalán nem?
Sajnos ez nem ilyen egyszerű. Én pl sötétbarna hajú , barna szemű vagyok, a férjem közép barna , barna szemekkel, a gyerekünk pedig szőke , kék szemekkel. Ránk egyáltalán nem hasonlít, viszont kiköpött apósom, hihetetlen mennyire hasonlítanak. Ő volt ilyen szőke , kék szemekkel. Szerintem egyszerűbb lenne csinálni egy DNS tesztet, hogy biztosra menjetek.
2022. jún. 2. 11:21
12/32 anonim válasza:
Nálunk egyikőnkre sem hasonlít, valamelyik ük akárkitől örökölt. Amúgy apasági teszt szülés után és megoldva. Én nem kockáztattam volna a helyedben hogy majd kiderül ki az apa, jól kezdődik ez a csaladosdi...
2022. jún. 2. 11:27
13/32 anonim válasza:
Max ha az egyi apajelölt full fekete.. Láttál te már csecsemőt? Még vagy 1 évig azt se tudod, rád hasonlít-e vagy az apjára jobban...
2022. jún. 2. 11:31
14/32 anonim válasza:
Ha félsz hogy elhagy, lehet nem is mondtad el neki igazából hogy lehet nem ő az apa?
2022. jún. 2. 11:32
15/32 anonim válasza:
Attól függ, hogy kire fog hasonlítani. Ha rád, akkor nem lehet megállapítani.
Nálunk a kislányom tiszta apja, mintha nem is az én gyerekem lenne. Már a kórházban is megjegyezték a nővérkék. Meg azóta is bárki ránéz, ez az első amit megállapítanak róla.
Én nagyon örülök ennek, mert sokáig meddők voltunk, a férjem pocsék eredményei miatt, és kaptunk "kedves" megjegyzéseket egyes családtagoktól, amikor arra célozgattak, hogy ha majd lesz gyerekünk, nem a férjem lesz az apja. Gáz, hogy egyáltalán ilyet feltételeztek rólam, de ahogy meglátták a babát már kétség sem volt.
2022. jún. 2. 11:56
16/32 anonim válasza:
Mi barna szemuek és barna hajúak vagyunk. A gyerek pedig szőke és kék szemű, a családban senki sem szőke 🤷♀️
2022. jún. 2. 12:04
17/32 anonim válasza:
Nehogy ilyen szemszín meg ilyenek alapján döntsétek el kié a gyerek, hanem akkor már tudományos alapon, teszttel, mert üthet akármelyik nagyszülőre is, meg lehet 5 év múlva fog csak bárkire is hasonlítani.
2022. jún. 2. 12:09
18/32 anonim válasza:
Az én lányom amikor megszületett egy az egyben az apja volt, le sem tudta volna tagadni. Azóta rengeteget változott, most már magamat is látom benne.
2022. jún. 2. 12:24
19/32 anonim válasza:
Változó. Láttam olyan 1 és 6 hónapos kislányt is, akinek az anyja bárki lehetett volna, egy az egyben az apja vonásai látszódtak rajta. Egy évesen már talán volt bennük némi anyuka vonás is.
Az én lányom 2 éves koráig az én teljes hasonmásom volt, csinaltunk is poénból ugyanolyan fotókat mint rólam voltak, most már néha a férjemre is kicsit hasonlít, ha mosolyog.
Nem fog hagyni nyugodni benneteket ez a kérdés úgyse, rányomja majd a bélyegét a gyereknevelésre ha folyton nézegették csórit ki lehet az apja. Csinaltassatok DNS tesztet ha megszületik, előbb utóbb úgyis ki fog derülni, nem lehet hazugsagban élni.
2022. jún. 2. 12:35
20/32 anonim válasza:
Nálunk nagyon az apjára ütött.Még egy évesen is bárki azt mondta volna róla hogy kisfiú.Annyira fiúsan is nézett ki és a vonásai is az apát hajazták.Szerencsére mostanra lányos lett:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!