Egy csecsemőn lehet-e látni, és ha igen, mikor, hogy ki az apa?
Hát, ha a szerető vörös, a férjed fekete, akkor 99%.
Bizony, már a méhben készült ultrahang képen is láttuk, hogy a lányom tiszta apja. Úgy is van. Szembetűnőek a jegyem, az ajak formája, a kezecskéi, és még számos apró jegy. A fiam olyan volt, mint én a csecsemőkori képeimen, a kezecskéi az apjáé. Szóval, nagyjából igen.
Ha más rasszhoz tartozik a szerető, akkor meg nincs mit tűnődni.
Ha van a párodról csecsemőkori kép, azon látszhat pár hónaposan már a hasonlóság.
Remélem, nem arról van szó, hogy a pici babát, aki már kezd kötődni hozzád, gyorsan örökbe adjátok, ha nem az övé!
De amikor megcsaltad, akkor nem féltél?
Egyébként, ezt nem lehet előre megmondani, van olyan gyerek, aki már születésekor kiköpött valamelyik szülője, van, akin csak később látszik meg. Van, aki soha nem igazán fog hasonlítani az apjára.
A lányom egy az egyben az én kiköpött másom. Az apja lehetne akár a tejesember is ennyi erővel, kb ugyanannyira hasonlítana rá. Lehet, hogy később majd kitűnnek egyéb vonásai, amik alapján majd fel lehet benne ismerni az apját, de most nagyjából olyan mintha engem klónoztak volna, pedig már 2 éves. Az első hónapokban meg senkire sem hasonlított, egy kisbaba volt, husi és pufi és gömbölyű, nem igazán voltak olyan szintű egyedi vonásai, amik alapján beazonosítható lenne bárki a családban. A szeme színe is változott menet közben. Szóval erre nem nagyon lehet szerintem számítani, teljesen random, hogy kire ütött a gyerek.
Viszont ha a férjedben felmerül a gyanú, hogy esetleg nem tőle van, ragaszkodhat majd a DNS teszthez, és ott már nincs találgatás meg ha így-úgy nézem, ilyen szögből, olyan fényben, akkor mit látok.
A párod így is újra összejött veled, de ha kiderül, hogy nem az övé, akkor otthagy? Most tulajdonképpen ő csak megvárja a születést és ha nem tetszik neki a gyerek fejformája, vagy úgy ítéli meg, hogy nem hasonlít rá, akkor lelép?
Nem értem a párod logikáját sem.
Pl a fiam besárgult, a férjem hófehér, szeplős bőrű( nem vörös, barna haja van) én csak simán feher, senki sem kreol.
Na amikor megszuletett a fiunk, poenkodtunk h ha kétséges lenne h kié lehet a gyerek, biztos azt gondolnánk h nem a ferjemé, persze elmúlt a sárgaság hamar.
Azután ahogy nőtt, egyszer rám hasonlított jobban, egyszer rá. Magas vékony inkább én vagyok, a mosolya, szeme is én. Arcra mégis a férjem vonásai, ahogy a viselkedése is. Külsőre inkább rám hajaz, vagyis a kettőnk keveréke. Fura dolog ez.
Valamennyire látszódik, pár hónaposan már tuti
Azt mondod, a párod tudja, hogy más is volt az életedben, utána meg azt írod, hogy félsz hogy elhagy, ha kiderül hogy nem ő az apa?
Hát ha tudja, hogy volt más is, akkor felnőtt férfiként csak tisztában van azzal, hogy kétesélyes az apaság, nem? Mégis veled van...
Hogy a kérdésedre is válaszoljak: a genetika egy lottó. Van olyan baba az ismerősi körömben, aki az apja kicsinyített mása volt, amint megszületett. Sőt, tovább megyek: tesóm anno az ultrahang-képet mutatta a gyerekről, ahol látszott az arca a babának és már ott megmondtuk, hogy kiköpött apja a gyerek. Így is lett.
Van persze egy csomó gyerek, aki meg egyáltalán nem hasonlít az apjára, se születéskor, se később... szóval ezt nem lehet kiszámítani.
Egyébként ha a párod nagyon akar, kérhet DNS tesztet, hogy meggyőződjön az apaságról.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!