Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Egyes anyák miért mártírkodnak...

Egyes anyák miért mártírkodnak ha kell ha nem?

Figyelt kérdés

azt vettem észre hogy aki érzéstelenítő nélkül szült,szinte lefikázza azt aki kért valamit!

úgy írnak mintha egy sétagalopp lenne a szülés,és micsoda nő az aki érzéstelenítővel szül!

lekellene szállni a földre nem?

olvastam ilyet is"ugyan már,kilehet bírni érzéstelenítő nélkül,nem kell túlspirázni!"

nem mindenkinek egyformán fáj erre még nem gondoltak a "hős" anyukák?

2008. dec. 15. 19:03
1 2 3 4
 31/31 anonim válasza:
100%
A szülés mindenkinek fáj. Csak miután az anyák meglátják a picit, úgy gondolják, hogy megérte, és már nem is gondolják olyan fájdalmasnak a dolgot. Ez olyan, mint amikor én érettségi előtt álltam: féltem tőle, mint a fene, de aki már túl volt rajta, az csak legyintett. Utólag én is így voltam vele.
2008. dec. 22. 11:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!