Egyes anyák miért mártírkodnak ha kell ha nem?
Figyelt kérdés
azt vettem észre hogy aki érzéstelenítő nélkül szült,szinte lefikázza azt aki kért valamit!
úgy írnak mintha egy sétagalopp lenne a szülés,és micsoda nő az aki érzéstelenítővel szül!
lekellene szállni a földre nem?
olvastam ilyet is"ugyan már,kilehet bírni érzéstelenítő nélkül,nem kell túlspirázni!"
nem mindenkinek egyformán fáj erre még nem gondoltak a "hős" anyukák?
2008. dec. 15. 19:03
31/31 anonim válasza:
A szülés mindenkinek fáj. Csak miután az anyák meglátják a picit, úgy gondolják, hogy megérte, és már nem is gondolják olyan fájdalmasnak a dolgot. Ez olyan, mint amikor én érettségi előtt álltam: féltem tőle, mint a fene, de aki már túl volt rajta, az csak legyintett. Utólag én is így voltam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!