Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Anyák! Veletek volt a párotok...

Anyák! Veletek volt a párotok a szülésnél?

Figyelt kérdés
jövő hét végére vagyok kiírva, de nem tudom hogy mit mondjak a férjemnek. ő azt mondta, hogy ahogy akarom. csak szóljak hogy bennt legyen-e, vagy sem. nálatok hogy volt? nem tudom, hogy mit mondjak!
2011. aug. 8. 19:31
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Nálam bent volt.Volt egy kis idő amikor hazament aludni,mert éjszakás volt,és nálam lassan haladtak a dolgok.Pár óra múlva visszajött és végig bent volt.bár néha idegesített,nagyon jó volt és megnyugtató,hogy ott volt velem.Amikor kibújt a fiam feje,azt nem akarta megnézni,de nem bántam.De jó volt,hogy támogatott a kitolásnál is nem csak a vajúdásnál.Aztán ott volt a picivel amíg engem összevarrtak.Majd az első szoptatásnál is.Neki is nagy élmény volt látni a babát,amikor rögtön a mellkasomra tették,mikor megszületett.
2011. aug. 8. 19:35
 2/22 anonim ***** válasza:

Nálunk végig azt mondta, nem lesz bent. Én szerettem volna, de tiszteletben tartottam a döntését, nem akartam, hogy emiatt később máshogy nézzen rám. Aztán a vajúdáskor jött a szülésznő, megnézett, és mondta, hogy apuka most menjen ki, vagy maradjon, mert kezdjük kitolni.

Bent maradt, ő döntött így. Nem bánta meg. :) Élete egyik legfantasztikusabb élménye volt. (Nem látott semmi olyasmit, a fejemnél állt, biztatott.) Nagyon sok erőt adott, hogy velem volt.

De szerintem neki kell eldönteni, hogy szeretne-e bent lenni. Minden férfi más, sógorom egy vércsepptől is elájul, ő egyik fiánál sem volt bent.

2011. aug. 8. 19:39
 3/22 anonim ***** válasza:
Természstesen. 11,5 éve és 2,5 éve is.
2011. aug. 8. 19:59
 4/22 anonim ***** válasza:
Nem. Ő azt mondta, ahogy szeretném, én mondtam, hogy akkor inkább ne legyen bent. Én ilyen vagyok, magányosan szenvedő típus, azt sem szeretem, ha beteg vagyok és körülugrálnak. A szülés meg sokkal durvább, mint egy hasmenés, szóval nekem mindhárom szülésnél ez volt a legideálisabb megoldás.
2011. aug. 8. 20:00
 5/22 anonim ***** válasza:
Az én férjem első perctől nem akart bent lenni(programozott császárom volt).Mikor betoltak a műtőbe,tudtam,hogy Ő kint izgul értünk.Unokatesóm ott dolgozik,és míg én bent a műtőben vártam,hogy a doki bemosakodjon,addig uncsim kiment és annyit mondott a férjemnek,hogy jól gondolja meg ,mert ilyen többet nem lesz,és erre azt mondta,hogy épp most akart csengetni,hogy mégis be akar jönni.Amikor a dokim nekikezdett,annyit mondott,hogy"nolám,Apuci mégis kíváncsi".Oldalra néztem és megláttam az ablak mögött a férjem,akkora erőt adott(nagyon féltem előtte),hogy azt el sem tudom mondani.Így én azt mondom Neked,hogy a helyzet szüli.Ott abban a pillanatban sokkal jobban fogod tudni,hogy mit szeretnél,hogy Veled legyen,vagy inkább egyedül lennél....
2011. aug. 8. 20:12
 6/22 anonim ***** válasza:
Nálam bent volt, nekem nagyon jó volt így és ő is nyugodtabb volt, hogy látja ki mit csinál körülöttem és foghatja a kezem. Meg persze arról a pillanatról sem akart lemaradni mikor kibújt a fia.
2011. aug. 8. 20:16
 7/22 anonim ***** válasza:
én 8 hónapig nem akartam de az utolsó hónapban meggondoltam magam és bejött, jól döntöttem! nekem az volt a legjobb az egészben, hogy együtt láthattuk meg babánkat és együtt örülhettünk! nagyon hiányzott volna ha ebben pillanatban nincs velünk :)
2011. aug. 8. 20:29
 8/22 anonim ***** válasza:

Bent volt velem és ezért nagyon hálás vagyok Neki! Én rá bíztam a döntést és szeretett volna végig velem lenni. Így könnyebb volt, sok erőt adott (hosszú vajúdásom volt, picit nehéz szülés).

Októberben újra bejön velem :)

2011. aug. 8. 20:33
 9/22 anonim ***** válasza:
Igen, bent volt, nagyon sokat segített.Akkora pozitív élmény volt így a szülés, hogy azóta is naponta beszélgetünk róla, és alig várjuk mindketten, hogy újra átélhessük :-)
2011. aug. 8. 20:40
 10/22 anonim ***** válasza:
Az én férjem nem igazán akart bent lenni, aztán ahogy haladt az idő, egyre inkább mégis. Annyiban maradtunk, hogy a kitolási szakra kimegy... De szerencsére akkor már nem hagyott ott, nem is volt kérdés :) A fejemnél volt, nem látott semmit... Ettől ódzkodott. De amikor ő kapta meg a kicsi babánkat, amíg engem takarítottak odabent, na azt a boldogságot! :))
2011. aug. 8. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!