Férfiak, apák! Ha a párotok szült már és bent voltatok a szülésnél, nem ment el a kedvetek a nőtöl? Csak férfiak válaszát várom!
Ha felsz tole, kerd, hogy csak a fejednel alljon, akkor nem latja premier planba a szulest. En ebbol az okbol kifolyolag csak a vajudasnal akarok a parommal lenni, a kitolasnal a baratnommel.
De nekem a parom rosszul is van a vertol, ha osszeesne meg ot kene patyolgatni, ki maradna nekem?
Es bocs, tudom, hogy ferfiak valaszat vartad.
Még szülés elött kijelentettem, hogy "én bizony nem leszek ott!"
Végül úgy alakult, hogy végig mellette maradtam. Nem bántam meg...söt, legnagyobb hibát követtem volna el, ha kint várakozok! ès hogy a kérdésre válaszoljak, temészetesen nem ment el a páromtól a kedvem!
30/F
normális férfinak nem megy el a kedve emiatt a nőtől
de persze az is normális ha a nő nem szeretné ha látná őt a párja szülés közben
nagyim mesélte hogy ő el sem tudta volna képzelni hogy a papám ott legyen amikor megszülte anyukámat
nekik teljesen rendben volt a házasságuk (51 éves házasok voltak amikor papám meghalt) de valahogy így volt jó a mamámnak
Bent voltam. Előre leszögeztem, hogy csak a fejénél fogok állni, mert eleve nem bírom a kórházakat, a vért, na meg a hasonló durva dolgokat. Aztán hamar rájöttem, hogy hiába állok én fejnél, látok mindent. Egyszer majdnem kimentem, amikor kézzel tágította a doki a feleségemet, és kihúzta a kezét, amin mindenféle véres-nyálkás darab volt. Akkor úgy gondoltam, nem fogom kibírni.
De aztán maradtam, és nem bántam meg. El sem tudtam volna képzelni, min ment keresztül. A végén már annyira nem zavart, hogy lefényképeztem a méhlepény születését is. :)
Hogy elment-e a kedvem a feleségemtől? Nem, egyáltalán nem. De őszinte leszek: a szülés után kb. 2 napig nem tudtam nőre nézni.
Azóta is nagyon jó a házaséletünk szerencsére!
35/F
Normális férfi nem AKAR bemenni. Ha meg odakeveredik, akkor nem az érkezési oldalon streameli a netre az egészet.
De ha lát is valamit, akkor is miért undorodna meg? Túl van ez misztifikálva.
Szerintem teljesen természetes, ha a nő nem akarja, hogy bennt legyen a férfi...csak mert divat az "apás- szülás", nem jelenti azt, hogy egészséges is...vagy, hogy akik nem így szültek, azoknak rosszabb lenne a házasságuk. Érdekes, hogy azok a férfiak, akik ide írtak,bár utólag nem bánták meg, de mintha nem az ő óhajuk lett volna, hogy bennt legyenek.
A nő kell érezze, mit szeretne ezzel kapcsolatban. Majd elfogadni a férfi döntését, hogy ő mit szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!