Kedves férfiak, ha bennt voltatok szülésnél, befolyásolja-e szexuális életeteket az amit ott láttatok?
No para.
A férjed is látott már nőt belülről, valahogy ő is megszületett ;)
Nem befolyásolta a férjemet, neki volt és most is van kedve a nemi élethez, nekem kevésbé.
A férjem a kezdeti órákon át tartó vajúdást is nézegette és császármetszéses műtétet is.
Egyéntől függ. Nem kötött nemhez az, hogy egy vajúdást mennyire bír vki, vagy egy műtétnél a kifordított, vérző szerveket mennyire bírja nézegetni.
Ő bírta, valószínűleg pályát tévesztett eü. dolgozó.
Én attól nem félek, hogy nem fogja birni a látványt.
Én attól félek hogy mennyire megy el a kedve a szextől azért mert esetleg lát egy véres, szakadós jelenetet.
Nincs egy férfi sem itt? Nagyon kiváncsi lennék őszinte véleményekre. Elképzelésem sincs hogyan működik a férfi agy... :-)
Ugyanúgy élünk nemi életet, ugyanúgy vonzódik hozzám, az én férjem nem egy olyan nyámnyila alak, aki elmegy hányni a szülés látványától.
Szerintem ez nagyon jó kifogás az olyan férfiak részéről, akik kifelé másznának egy házasságból: "azért hagylak el, mert láttalak szülni és már nem tudok ugyanúgy nézni rád". Hogy még véletlenül se ők legyenek a hibásak...
A férjemet nem zavarta semmi sem. Bár mi munkánkból adódóan ennél sokkal durvább dolgokat is láttunk már, szóval ez nem zavarta.
A bátyám pl nem ment be a feleségéhez szüléskor, ő már a tű látványától elájul, ő ilyen.
Szerintem beszélj a férjeddel, mennyire szeretne bemenni, mennyre bírná elviselni az ott folyó dolgokat. Egyébként megjegyzem, hogy szüléskor legtöbbször az anya fejéhez irányítják az apákat, hogy azért kíméljék őket, de aki szeretné, láthatja a baba megszületését.
Semmiképp sem szabad erőltetni, legyen az ő döntése, ha pedig mégsem bírná (akár a te vajúdásodat, akár a vért), még vajúdás közben is kimehet.
Végig ott voltam, bár nem mondta a feleségem az orvosának, hogy mutassa majd meg a lényeget, de az mégis rámszolt, hogy nézze apa itt a buksija!
Boldogságot, örömet és határtalan tiszteletet éreztem és érzek a feleségem iránt!
A szexuális életünk semmit nem változott, hála Istennek az ő kedve sem csökkent!
MINDEN TISZTELETEM A NŐKÉ! Ezt mnden férfinak végig kellene egyszer élni, hogy rájöjjön mennyit is érnek a nők!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!