Menstruáláskor a nők jobban vágynak a férfiak társaságára, vagy inkább nem vágynak? Befolyásolja egyátalán?
Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 21:25
1/7 anonim válasza:
Az egyik nőnél így, a másiknál úgy. Egyenes arányosság biztos, hogy nincs.
2/7 anonim válasza:
szerintem is ki így ki úgy!
Én pl. előtte napokban sokkal inkább vágyom rá, a mensi alatt egyáltalán nem , (mert nem tartom gusztának)
Már próbáltam az uccsó napon( gumival), de nem jött be
3/7 anonim válasza:
Engem annyiban befolyásol,h ingerültebb vagyok,mint máskor,de a társasági életben nem befolyásol
4/7 anonim válasza:
Engem annyiban befolyásol hogy zárkozottabb vagyok,nemnagyon szeretek beszélgetni senkivel,föleg az elsö 2 napon
5/7 anonim válasza:
én jobban vágyom a párom "törődésére":P
6/7 igabcsy válasza:
Nekem olyankor "mindenki hagyjon békén" hangulatom van. Szexre nem vágyom, de a gyengédséget nem utasítom vissza.
7/7 anonim válasza:
Állítólag ilyenkor a hormonrendszer változása miatt szerotonin hiányunk van és depressziósak vagy ingerlékenyek leszünk. Ezért van, hogy egyesek társaságra (pasira), mások (köztük én is) csokira vágynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!