Orvos ferfiak/ nok! A munkatok mennyire befolyasolja a maganeleteteket?
Szia! Bár én nem orvos vagyok, hanem szülésznő, de unokatestvéremék orvosok, mind a ketten, így írok róluk. Teljesen tökéletes életük van, boldogok, összeházasodtak, van 2 gyermekük. Nem okozott problémát egyikőjüknek sem, hogy orvosok. Az egyikük fogorvos a másikuk szívsebész.
Szerintem akkor sincs gond, ha az egyik fél nem orvos, ilyen házaspárokat is ismerek és nincs baj a házasságukkal.
Ha orvos szeretnél lenni, akkor hajrá, ez ne tartson vissza :)
a párom orvosnak tanul és előre rettegek ezektől a problémáktól:( mert én olyan családot szeretnék, ahol a gyermekeim nem csak fényképről ismerik az apjukat...
rengeteget beszéltem erről a párommal és azt mondta igyekszik majd...de tudjuk, ez nem tőle függ elsősorban. Neki az az élete én pedig megpróbálom elfogadni és támogatni.
folyton mindenkitől azt a megjegyzést kapom, hogy egy orvos feleségnek nem könnyű, de én hiszek benne. pozitív példáim is vannak.
a párom apukája pedig vállalkozó és délután általában a családdal van.
Szerintem két emberen múlik a dolog, a megértésen és a kommunikáción. Persze mindkét félnek kell rendelkeznie ezzel. Félek, hogy hogy fogom viselni, de igyekszem majd...:)
Ortopéd-sebész orvos vagyok. Nekem sikerül megszervezni a magánéletem. Persze, ha ügyelet van menni kell és ez alól tényleg csak a halál ment fel. Idegesítő tud lenni, ha karácsony van és te pont ügyelsz, de mi ezt úgy oldjuk meg, hogy elcsúsztatjuk egy kicsit az ünnepet.
Én is voltam már abban a helyzetben, hogy részeg emberrel kellett hadakoznom, hogy ugyanmár engedje, hogy megvizsgáljam. Annál roszabb nincs.
De a családodat ugyan úgy tudod szeretni, tisztelni mintha pl. kőműves lennél.
Szerintem nagyon jó dolog abban a tudatban élni, hogy segítesz másokon. De egy hibába ne essél bele! Ne várdd el a hálapénzt! Amikor az emberek az utolsó kis pénzüket neked akarják adni ne nézz bele a borítékba, hanem add vissza, mert te megkapod a fizetésed.
Csak akkor legyél orvos, ha segíteni akarsz. Aki orvosnak megy hivatást választ és nem szakmát. A válladon mindig hatalmas felelősség lesz.
Ezeket mérlegeldd és dönts.
Koszonom szepen, hogy oszinten valaszoltok! utolso elotti valaszolonak:remelem, sikerul jol megoldani a helyzetet!Sok sikert kivanok hozza!:)
Es en is egyetertek a halapenz-ugyben!Az orvosoknak tenyleg nem az a dolguk, hogy szegeny betegektol kisajtoljak az utolso fillerjuket is, hiszen megkapja a munkajaert a sajat fizeteset,hanem az a feladatuk, hogy segitsenek.Megegszer nagyon koszonom a valaszaitokat!(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!