Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kedves férfiak, ha bennt...

Kedves férfiak, ha bennt voltatok szülésnél, befolyásolja-e szexuális életeteket az amit ott láttatok?

Figyelt kérdés
Őszinte válaszokat várok. Nem tudom mennyi betekintést engedjek férjemnek...
2010. szept. 17. 13:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
66%
A feleségem 2 hónapja szült császárral és bent lehettem!Életem legszebb élménye,amikor kiemelték a lányom!Azóta talán még jobb is a szex,mint volt!Megtanultam Őt nagyon-nagyon tisztelni!Eddig is életem értelme volt!De ezután maga az Élet..
2010. szept. 17. 15:55
 12/19 anonim ***** válasza:

Én már írtam választ.Pluszt tennék még hozzá.

OK a fejemnél ült a műtétnél,de mindent látott, mert ha kihúzta magát akkor a takarás nem takart semmit.

Tehát olyan nincs hogy nem látja, ha már bemegy.

2010. szept. 17. 16:30
 13/19 anonim ***** válasza:
Az én férjem mindkét szülésnél bent volt, ha gondolod szólok neki, írja le pozitív élményeit. Semmi változás szex terén, pedig szemből nézte a szülést :D
2010. szept. 17. 16:30
 14/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ez férfi függő! Az én férjem azt mondta,hogy ő nem jön be ,pedig nem egy félős tipus, mondtam neki jó akkor a legjobb barátnőm lesz bent velem. Mikor ezt mondtam szóhoz sem jutott és azt mondta na ne az ő gyereke is inkább bejön ő. Végig velem volt mindent látott ő tartotta a lábam ,ő látta meg először a gyermekünk és végül ő vágta el a köldökzsinór remegő kézzel! Ez 2 éve volt ,de azóta is emlegeti ,hogy nagyon örül ,hogy bent volt és élete legszebb élménye, azót mindenkinek ezzel dicsekszik. Hozzá teszem nagyon sok ismerőse le akarta beszélni ,hogy bent legyen! A szexben sem változott semmi!
2010. szept. 17. 17:23
 15/19 anonim ***** válasza:

Nálunk a párom mindent látott.

Most kiabáltam neki, kérdeztem, amit kérdeztél, befolyásolja-e, azt üzeni, egyáltalán nem, olyan, mint volt.

2010. szept. 17. 17:58
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rengeteg választ! Eléggé megnyugtató hallani hogy a férfiak ilyen jól állnak ehhez a témához. :-)
2010. szept. 17. 20:42
 17/19 anonim ***** válasza:
Szerintem az ember születése sem megrázóbb látvány,mint például a kutyusok születése...A férjem bent volt velem,de csak pozitív élménye van..
2010. szept. 17. 21:29
 18/19 anonim ***** válasza:

Én pár nap múlva szülök,de a férjem nem lesz bent.Én nem erőltettem,nekem természetes volt,hogy Ő nem akarja,mert egyszerűen rosszul lesz,Ő is tudja én is tudom.Azt viszont letisztáztuk,hogy kint mindenképpen ott lesz,ha csak valami miatt nem ér be.Nem lett kevesebb a szememben és nem haragszom emiatt rá.

8 hetesen voltunk együtt utoljára,de azt is tudom,hogy a szex sem lesz laposabb,sőt már úgy várjuk,hogy csak na.És mindkettőnket ismerve,még jobb is lesz mint eddig.

Nem határoz,hogy bent van-e vagy sem.

2010. szept. 17. 23:36
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekünk még nincs babánk, csak tervezzük, de egyik férfi ismerősöm (pedig nem rég ismerjük egymást) múltkor ragyogó, mármár könnyes szemmel mesélte, milyen volt, amikor a két lánya született, ő vágta el a köldökzsinórt, premierben nézett mindent és imádja a feleségét. Férjemnek perceken keresztül ecsetelte, milyen csodás dolog volt.
2010. szept. 18. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!