Férfiak, apák! Ha a párotok szült már és bent voltatok a szülésnél, nem ment el a kedvetek a nőtöl? Csak férfiak válaszát várom!
A párom a fiunkal (első baba)14 órát vajúdott végig vele voltam masziroztam,beszéltünk,tusolt,meg sétálgattunk,a haját gumiztam letöröltem a homlokát,iszonyú fájásai voltak,előtte már 1.5 nappal nem ehetett mert császározni akarták,de végül beindult magától.epét hányt s azt mondta jó most menj ki elég volt(ő megalázónak tartotta )de én sgíteni akartam rosszul esett hogy ki küld de elfogadtam.Bánom h nem lehettem bennt.
A 2.babánál meg időm nem volt beérni,az első 10 perces fájásától a varásig 40 percet volt bennt,mire a fiamat elvittem a keresztszüleihez és bementem hozzá kész volt.sajnálom hogy lemaradtam róla,de nem hogy elmenne a kedvem tőle tisztelem becsülöm imádom őt hogy 2 gyönyörű gyermeket szült nekem.(A videót amit az egyik nővér csinált pont szemből mindent végig néztem itthon.Minden tiszteletem a nőké,hogy képesek erre.
Az én párom rosszul van, ha vért lát, ha orvoshoz kell mennie. Azt kértem, hogy jöjjön be a vajúdás idejére (ne a függönnyel elválasztott szülőágyon kelljen feküdnöm, a másik 10 nő mellett - ahol én szültem csak az apás szülésre volt külön szülőszoba).
Végül császár lett, jött velem a műtőbe. Most várjuk a másodikat. Ő maga mondta, hogy jön, mert nagyon sokat tudott segíteni és most is szeretné látni, ahogy megszületik a picurkánk.
Akkor én se vagyok normális:)
Én akartam menni, és nem bántam meg. Csodálatos, hogy átélhettem. És jó a szexuális életünk, sőt, jobb mint volt. Inkább azt mondom, hogy egy normális férfi képes elvonatkoztatni. Akkor ott nem a nő volt, akivel szexelünk, hanem a fiam anyja. Eszembe nem jutott szülés közben a szex, ott család lettünk. Szerintem.
Kedves Kérdező!
35 éves apa vagyok. Elmondom, mi volt.
Undorodok a vértől. Undorodok a szenvedéstől.
Bekísértem a páromat a szülőszobába, de nem tudtam, mi fog igazából jönni. Végig benn voltam, mert tudtam, hogy kellek.
És jól tettem.
Kedves Kérdező leendő vagy már anyuka!
Tudom csak apukák,férfiak válaszát vártad de én nőként,anyaként mégis írnék pár sort ide!
Én 4 éve szültem a nagyobbik fiamat,hosszú vajudásom volt és 1 percre se akartam kiengedni a férjemet,végig ott volt ,a szülésnél is!Miután letelt a gyermek ágyas időszak szerettem volna szeretkezni végre a férjemmel de ő nem akart velem,elfordult tőlem,7 hónapos volt a fiam mikor elösször lefeküdt velem!!!!Kb 1 és fél év volt mire rendbe jött a szexuális életünk!Megkérdeztem tőle,hogy mi volt a baj?!Kiderült,hogy nagyon megviselte őt lelkileg az én fizikai szenvedésem és látvány és nem tudta feldolgozni,hogy látta a szülést...szerencsére miután megbeszéltük rendbe jöttek a dolgok,a második fiamat amikor szültem kinnt várt,még az elején volt bennt egy fél órára,kicsit megsimizett,megmasszírozott ,bíztatott én pedig kiküldtem,a kisebbik fiam 4 óra alatt megvolt és jobb volt,hogy nem volt bennt!!A második babánk után ő várta már,hogy mikor tellik le a 6 hét és mond renbe van a szexuális életünk is!
Beszéljétek meg!a SZÜLÉS MINDKÉT FÉLNÉK NEHÉZ ÉLMÉNY!A férfi éppúgy szenved mint te,csak ők lelkileg és vannak férfiak akik ezután valóban másképp látják utána a nőt!Kérdezd meg,hogy ő mit akar?!Max vajudásnál legyen veled de a szülésnél már ne!Ti tudjátok mi nektek a jó!
Szép szülést és boldog babázást kívánok nektek!!!
Üdv.egy 2 gyermekes anyuka
közölték, hogy menjek haza és holnap majd látogathatom Őket. Nagy csalódás volt, úgy érzetem se feleség, se gyerek.
Persze utólag örülök, hogy így volt, és hálás vagyok azért, hogy a fiam és a feleségem egészséges.
Most várjuk a tesót és bízom benne, hogy most nem így lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!