Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Férfiak, apák! Ha a párotok...

Férfiak, apák! Ha a párotok szült már és bent voltatok a szülésnél, nem ment el a kedvetek a nőtöl? Csak férfiak válaszát várom!

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert szülni fogok és félek hogy a párom kedve elmegy tőlem ha végigézi hogy a vaginámon kinyomok egy gyereket.
2011. szept. 21. 15:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
94%
Itt nem arról van szó hogy annak aki nem megy be rosszabb lenne a házassága, hanem hogyha a nő szeretné, és az apa nem zárkózik el, akkor az nagy segítség a nőnek hogy ottvan az apa is. Legalábbis az én feleségem ezt mondta.
2011. szept. 21. 15:44
 12/22 anonim ***** válasza:
94%

A párom a fiunkal (első baba)14 órát vajúdott végig vele voltam masziroztam,beszéltünk,tusolt,meg sétálgattunk,a haját gumiztam letöröltem a homlokát,iszonyú fájásai voltak,előtte már 1.5 nappal nem ehetett mert császározni akarták,de végül beindult magától.epét hányt s azt mondta jó most menj ki elég volt(ő megalázónak tartotta )de én sgíteni akartam rosszul esett hogy ki küld de elfogadtam.Bánom h nem lehettem bennt.

A 2.babánál meg időm nem volt beérni,az első 10 perces fájásától a varásig 40 percet volt bennt,mire a fiamat elvittem a keresztszüleihez és bementem hozzá kész volt.sajnálom hogy lemaradtam róla,de nem hogy elmenne a kedvem tőle tisztelem becsülöm imádom őt hogy 2 gyönyörű gyermeket szült nekem.(A videót amit az egyik nővér csinált pont szemből mindent végig néztem itthon.Minden tiszteletem a nőké,hogy képesek erre.

2011. szept. 21. 20:44
 13/22 anonim ***** válasza:
92%

Az én párom rosszul van, ha vért lát, ha orvoshoz kell mennie. Azt kértem, hogy jöjjön be a vajúdás idejére (ne a függönnyel elválasztott szülőágyon kelljen feküdnöm, a másik 10 nő mellett - ahol én szültem csak az apás szülésre volt külön szülőszoba).

Végül császár lett, jött velem a műtőbe. Most várjuk a másodikat. Ő maga mondta, hogy jön, mert nagyon sokat tudott segíteni és most is szeretné látni, ahogy megszületik a picurkánk.

2011. szept. 21. 22:00
 14/22 anonim ***** válasza:
89%
én ugyan nő vagyok,de elmondhatom,hogy szülés óta a férjem ugyanúgy ha nem többször kíván meg,mint előtte.a fejemnél állt,de látott egy olyan dolgot,amitől megkíméltem volna,most nem is részletezném,elég kínos.de nem undorodott meg mint írtam,sőt.akik megundorodnak,azoknak a fejével van egy kis baj
2011. okt. 11. 20:35
 15/22 anonim ***** válasza:
92%

Akkor én se vagyok normális:)

Én akartam menni, és nem bántam meg. Csodálatos, hogy átélhettem. És jó a szexuális életünk, sőt, jobb mint volt. Inkább azt mondom, hogy egy normális férfi képes elvonatkoztatni. Akkor ott nem a nő volt, akivel szexelünk, hanem a fiam anyja. Eszembe nem jutott szülés közben a szex, ott család lettünk. Szerintem.

2011. okt. 11. 21:48
 16/22 anonim ***** válasza:
88%

Kedves Kérdező!

35 éves apa vagyok. Elmondom, mi volt.

Undorodok a vértől. Undorodok a szenvedéstől.

Bekísértem a páromat a szülőszobába, de nem tudtam, mi fog igazából jönni. Végig benn voltam, mert tudtam, hogy kellek.

És jól tettem.

2011. okt. 11. 22:09
 17/22 anonim válasza:
37%

Kedves Kérdező leendő vagy már anyuka!

Tudom csak apukák,férfiak válaszát vártad de én nőként,anyaként mégis írnék pár sort ide!

Én 4 éve szültem a nagyobbik fiamat,hosszú vajudásom volt és 1 percre se akartam kiengedni a férjemet,végig ott volt ,a szülésnél is!Miután letelt a gyermek ágyas időszak szerettem volna szeretkezni végre a férjemmel de ő nem akart velem,elfordult tőlem,7 hónapos volt a fiam mikor elösször lefeküdt velem!!!!Kb 1 és fél év volt mire rendbe jött a szexuális életünk!Megkérdeztem tőle,hogy mi volt a baj?!Kiderült,hogy nagyon megviselte őt lelkileg az én fizikai szenvedésem és látvány és nem tudta feldolgozni,hogy látta a szülést...szerencsére miután megbeszéltük rendbe jöttek a dolgok,a második fiamat amikor szültem kinnt várt,még az elején volt bennt egy fél órára,kicsit megsimizett,megmasszírozott ,bíztatott én pedig kiküldtem,a kisebbik fiam 4 óra alatt megvolt és jobb volt,hogy nem volt bennt!!A második babánk után ő várta már,hogy mikor tellik le a 6 hét és mond renbe van a szexuális életünk is!

Beszéljétek meg!a SZÜLÉS MINDKÉT FÉLNÉK NEHÉZ ÉLMÉNY!A férfi éppúgy szenved mint te,csak ők lelkileg és vannak férfiak akik ezután valóban másképp látják utána a nőt!Kérdezd meg,hogy ő mit akar?!Max vajudásnál legyen veled de a szülésnél már ne!Ti tudjátok mi nektek a jó!

Szép szülést és boldog babázást kívánok nektek!!!

Üdv.egy 2 gyermekes anyuka

2011. okt. 12. 09:19
 18/22 anonim ***** válasza:
28%
Én szívesen végignéztem volna a fiam születését. Megbeszéltük a feleségemmel, hogy szeretnék mellette lenni és segíteni neki. A szülést indították, jött a vajúdás, és mi vártunk. Aztán egyszer csak gond lett a picivel, és azonnal császároztak... Nem tudom elmondani milyen rossz volt, várni a műtő várójába, csomagokkal és nem tudni semmit. Életem leghosszabb 45 perce volt, aztán kijött a nővér kezembe nyomott egy csomagot, és közölte, hogy itt a fia. Furcsa érzés volt, azt se tudtam mit tegyek, aztán kitolták a feleségemet adtam neki egy csókot és közölték, hogy
2011. okt. 12. 13:37
 19/22 anonim ***** válasza:

közölték, hogy menjek haza és holnap majd látogathatom Őket. Nagy csalódás volt, úgy érzetem se feleség, se gyerek.

Persze utólag örülök, hogy így volt, és hálás vagyok azért, hogy a fiam és a feleségem egészséges.

Most várjuk a tesót és bízom benne, hogy most nem így lesz.

2011. okt. 12. 13:42
 20/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyenkor a férfiak egyáltalán nem a feleségüktől/barátnőjüktől undorodnak (már aki undorodik bármitől is), hanem a vértől, szagoktól, egyszóval gyenge a gyomruk. Ami ugyanígy előjönne egy felboncolt ember, egy csúnya baleset láttán, de még lehet egy szimpla ujjvágás láttán is....
2011. okt. 12. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!