A férjetek/párotok bent volt a szülésnél?
Igen mindkettőnél, és kihagyhatatlan élénynek tartja, az élet legcsodálatosabb dolga. Segített lelkileg is fizikailag is(ő fogta az egyik lábam:)).
Ha van kérdésed, szívesen válaszolok.
Szia!
Nekem megvaltas h vegig velem volt,25 orat vajudtam.
Testileg,lelkileg egyarant sokat jelentett h bent volt,fogta a kezem kesobb a kitolasnal a labam,vizet hozott,biztatni probalt.
Es o latta meg elsonek a kisfiunkat,o vagta el a koldokzsinort stb...
Azota is mindig elmondja h mekkorat nottem a szemeben.Erzem is h meg jobban szeret:)
Szoval en legkozelebb is csak vele vagyok hajlando szulni.
Igen, és jön a következőre is:-)Ki nem hagyná!
Én nem igényeltem nagyon sok segítséget, amiért kicsit bűntudatom is van. Szegény kicsit feleslegesnek érezte magát, mert előre nem számított módon inkább befele koncentráltam csukott szemmel-ez esett jól. De a szülőágyon törölgette a számat nedves ruhával, ez nagyon jól esett, és fogta a kezem varrás közben, ami nélkül odakakiltam volna félelmemben...
Aztán mikor megfogta a kicsit, aki cuppogott a kezében és vízhangzott az egész szülészet, na azért a látványért érdemes élni:-)))
Jól bírta nagyon, bár úgy indult neki, hogy ő semmit nem fog megnézni, mégis megleste mikor már látszott a haja a babának, elvágta a köldökzsinórt, és megnézett szülés után gátmetszéssel-és varrás előtt-mikor nem igazán lehettem szép.
És még most is imád!
Úgyhogy hajrá apás szülés!:-)
Szia, az én férjem benn volt velem. Ő egy tűtől is rosszul van, de mondta, hogy szülésnél nem lesz baj, bejön velem. Mint egy hős úgy viselkedett, soha életemben nem éreztem, hogy ennyire támaszkodhatok rá, mindenben a segítségemre volt, adagolta a homeós bogyókat a számba, a szőlőcukrot ellenőrizte, hogy szétrágom és lenyelem e, szóval neki is volt feladata bőven, ideje sem volt rosszul lenni. A köldökzsinórt viszont nem volt hajlandó elvágni. :) az azért már sok lett volna. A végén pedig azt hajtogatta, hogy mennyire büszke rám. :)
Mikor hazament megivott a barátainkkal egy-két sört, a baba örömére, majd reggel arra kelt fel, hogy a lakásban mindenhol ég a villany, és ő ruhástól, cipőben fekszik . :))
Szia!
Hát az enyém ehhez túl beszari volt. Akkor is rosszul lett amikor a gyereket kivitték és meglátta hogy csupa vér. Anyukám élesztgette.
Végig mellettem volt az arcomat törölgette beszélt hozzám fogta a kezem szegényemnek jól meg is szorongattam mikor jött a fájás.Mikor már a nyomás résznél tartottunk már csak topzódott mellettem
Teljesen el volt telve hogy ez mennyire csodálatos dolog és még vagy 100 alkalommal átélné újra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!