Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A férjetek/párotok bent volt...

A férjetek/párotok bent volt a szülésnél?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor segített nektek? Hogy bírta?
2009. júl. 22. 18:01
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen mindkettőnél, és kihagyhatatlan élénynek tartja, az élet legcsodálatosabb dolga. Segített lelkileg is fizikailag is(ő fogta az egyik lábam:)).

Ha van kérdésed, szívesen válaszolok.

2009. júl. 22. 18:30
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sokat segitett, szórakoztatott vajúdás alatt. Nekem a vége császár lett, de oda is beengedték. Nagyon örül, hogy bent volt, elsőre láthatta a fiunkat!
2009. júl. 22. 18:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó hogy bent volt mert szinte végig ketten voltunk a szülőszobában még vajúdtam,a szülésznő csak néha nézett be az orvos meg már csak a nyomásnál jött.Én nagyon örülök,hogy bent volt mert ketten csináltuk végig sokat segített lelkileg ,itatott,maszírozta a derekam ,fogta a lábam és a végén ő vágta el a köldökzsinórt.Azóta is emlegeti,hogy élete legszebb napja volt és nagyon jó,hogy nem hagyta ki ezt a lehetőséget.10hós kisfiú anyukája
2009. júl. 22. 19:34
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem megvaltas h vegig velem volt,25 orat vajudtam.

Testileg,lelkileg egyarant sokat jelentett h bent volt,fogta a kezem kesobb a kitolasnal a labam,vizet hozott,biztatni probalt.

Es o latta meg elsonek a kisfiunkat,o vagta el a koldokzsinort stb...

Azota is mindig elmondja h mekkorat nottem a szemeben.Erzem is h meg jobban szeret:)

Szoval en legkozelebb is csak vele vagyok hajlando szulni.

2009. júl. 22. 20:02
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen ott volt, szegény nem tudott semmit sem csinálni. Csak fogta a kezem, de nekem nagyon jó volt hogy lelkileg támogatott.
2009. júl. 22. 20:55
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, és jön a következőre is:-)Ki nem hagyná!

Én nem igényeltem nagyon sok segítséget, amiért kicsit bűntudatom is van. Szegény kicsit feleslegesnek érezte magát, mert előre nem számított módon inkább befele koncentráltam csukott szemmel-ez esett jól. De a szülőágyon törölgette a számat nedves ruhával, ez nagyon jól esett, és fogta a kezem varrás közben, ami nélkül odakakiltam volna félelmemben...

Aztán mikor megfogta a kicsit, aki cuppogott a kezében és vízhangzott az egész szülészet, na azért a látványért érdemes élni:-)))

Jól bírta nagyon, bár úgy indult neki, hogy ő semmit nem fog megnézni, mégis megleste mikor már látszott a haja a babának, elvágta a köldökzsinórt, és megnézett szülés után gátmetszéssel-és varrás előtt-mikor nem igazán lehettem szép.

És még most is imád!

Úgyhogy hajrá apás szülés!:-)

2009. júl. 22. 21:20
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia, az én férjem benn volt velem. Ő egy tűtől is rosszul van, de mondta, hogy szülésnél nem lesz baj, bejön velem. Mint egy hős úgy viselkedett, soha életemben nem éreztem, hogy ennyire támaszkodhatok rá, mindenben a segítségemre volt, adagolta a homeós bogyókat a számba, a szőlőcukrot ellenőrizte, hogy szétrágom és lenyelem e, szóval neki is volt feladata bőven, ideje sem volt rosszul lenni. A köldökzsinórt viszont nem volt hajlandó elvágni. :) az azért már sok lett volna. A végén pedig azt hajtogatta, hogy mennyire büszke rám. :)

Mikor hazament megivott a barátainkkal egy-két sört, a baba örömére, majd reggel arra kelt fel, hogy a lakásban mindenhol ég a villany, és ő ruhástól, cipőben fekszik . :))

2009. júl. 22. 21:27
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hát az enyém ehhez túl beszari volt. Akkor is rosszul lett amikor a gyereket kivitték és meglátta hogy csupa vér. Anyukám élesztgette.

2009. júl. 22. 22:49
 9/10 anonim ***** válasza:

Végig mellettem volt az arcomat törölgette beszélt hozzám fogta a kezem szegényemnek jól meg is szorongattam mikor jött a fájás.Mikor már a nyomás résznél tartottunk már csak topzódott mellettem

Teljesen el volt telve hogy ez mennyire csodálatos dolog és még vagy 100 alkalommal átélné újra :)

2009. júl. 23. 02:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Szia. Benn volt végig és csodálatos volt, rengeteget segített, még most is 14 hónap után elérzékenyülök, ha csak rágondolok. Jól bírta, bár egyszer elkapta a hányinger, de csak azért, mert nagyon meleg volt, Ő pedig éppen náthás is volt. Rengeteget segített, tartott a labdán ülve, végig fogta a kezem, segített lélegezni. És mondta, hogy rettentő büszke rám. Nagyon jólesett. Ha előtte vagy még, én nagyon ajánlom, persze nem szabad erőltetni, de ha a férjed is akarja, menjen csak bátran be, nem fogjátok megbánni! 14 hós kislány anyukája.
2009. júl. 23. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!