Császárral szeretnék szülni. Emiatt most az anyák 99%-a elítél és hülyének tart?
Szia!
Hülyének nem tartalak,de én szültem császárral és természetesen is. Tudom mi a kettő közti különbség. A felépülés nem mindegy utánna. Júliusra várom a harmadik babámat,és simán szeretném megszülni. Szerintem nem mindegy,hogy hol vágnak és ha lehet inkább ne a hasamat cincálják szét.A hüvelyemmel semmi gond nincs.
Egyébként nekem is kezdődő gerincsérvem van(nővéremet gerincsérvel műtötték és ő májusban szült) egyikünknél sem volt semmi gond emiatt.
Én azt mondom,hogy inkább 10-szer szülök mint még 1 császár.
A te döntésed, de én nagyon jól átgondolnám a helyedbe.
Nem háborítasz fel,csak inkább azt nem értem,h miért?Mert amiket érvként soroltál fel azok hülyeségek,apróságok,vagy tényleg a mérhetetlen önzésedből fakadnak csak,és ezért nem téged hanem a gyermekedet sajnálom!Tudod az anya,azért anya,mert a gyermeke az első és nem saját maga.Bár lehet csak az anyai ösztön hiányzik belőled,de akkor meg mindek vállaltál gyereket?
"Nem választhatok dokit":Én magyarhonnban élek,és nem is akartam dokit választani,és valószínűleg nem is fogok.Egy szülész nőgyógyász van,akit ismerek és vakon bízom az ítéletében,nem tudtam megfizetni,akkor nekem mindegy,h ki.
"Babának baja lesz":Mióta ember az ember,azóta szül a nő természetes úton,és nem lett még sok bajunk.Sőőőt,kifejezetten fontos élettani hatása van annak,h a szülőcsatornán és nem a hasfalon keresztül kell kibújnia a kicsinek!
Gerincsérv:Erről nem hallottam,de mi lenne,ha erről konzultálnál egy dokival?Nem csak az alapján ítélnél,amit valaki mondott.
2 rossz????Ezt te sem mondhatod komolyan,h életet adni a gyermekednek rossz.
Önző vagy:no látod ebben igazad van!Édesanyám 3 gyermeket szült,és mind a mai napig aktív nemi életet él(legalábbis a fogamzásgátló szedése erre enged következtetni)3*metszették a gátizmát,és semmi baja nincs.Mert minden helyre fog állni szülés után,ugyanis a szervezeted képes meggyógyítani magát.
Szia! A babád egész életére kihat a születése. A programozott császárnál nincs dönmtés ami nagyon fontos. Kell a döntés, hogy "meg akarok születni". A mellre rakás, a köldökzsinór csak pulzálás utáni elvágása
, nem sorolom. Ezek hiányát mind hordozzuk magunkkal. Üdv, egy 37 hetes kismama, aki intimtornázik:)
Szia!
A császározás sokkal rosszabb nem láttál még filmet ahol császároznak? Mekkora a vágás?! Egy ismerösöm december 27-én császárral szült a szüleihez költözött mert még mindig erősödnie kell és nem egy gyenge nő!! Annyit írt hogy nagyon megviselte! Hallottam hogy utána görcsölnek alig birnak menni nem emelhetnek. A hasad plasztikázni kell a nagy heg miatt! Én ha csak lehet a természetes szülés mellett döntök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!