#50,ezek után abban sem vagyok biztos, hogy nő a kérdező😂😂
2022. jan. 3. 11:23
52/58 anonim válasza:
51. Áh biztosan egy nemzetközi szinten híres orvos professzor. Ki tudja? Lehet neki köszönhetjük majd a rák ellenszerét. :D
2022. jan. 3. 11:41
53/58 anonim válasza:
Hát nekem kisebb vágásnál is raktak drén(merthogy így hívják kedves doki 😂😂😂) csövet
2022. jan. 3. 12:05
54/58 anonim válasza:
Nekem is a térdműtétemnél hármat. Pedig ott se nem olyan mély, se nem olyan nagy a vágás… de hát biztos ahol a professzor asszony tanult ott máshogy van :D
2022. jan. 3. 12:11
55/58 anonim válasza:
Én láttam hogy volt aki a természetes szülestől ment tönkre, más meg a császártól és volt aki meg a császárral járt jól, más meg a természetessel. Egyén függő és persze sok múlik az orvoson is.
2022. jan. 3. 12:32
56/58 anonim válasza:
55 Igen ez egyén függő. Csak sokan azt hiszik hogy a császár az minden esetben könnyebb
2022. jan. 3. 13:08
57/58 anonim válasza:
Pontosan, majd a kollégák elintézik. Szépen megkérdezed a szülész-nőgyógyász kollégát, hogy milyen szakorvosoknál kell ilyenkor próbálkozni, hogy igazolást írjon a műtétet javasolva. Tudna ám a szülész is, ha már kolléga és jóban vagytok. Szemész, kardiológus, ortopéd orvos is. De hát te ezeket nyilván tudod, mert orvos vagy, vagy 10 éve mozogsz ilyen körökben, tuti, hogy sook sok ismerősöd van. Nem? Majd írnak gyógyszert arra is szívesen, hogy szoptatni se kelljen. Mielőtt megkérdeznéd azt is.
Na. Ez az első válasz ingyen volt a trollocskának. A többiért táncolj!
2022. jan. 3. 13:15
58/58 anonim válasza:
Nekem is császár lesz államiba az előzmények miatt,de nem lenne indokolt,meg is megcsinálják.
Bár természetesen szívesebben szülnek így hogy már tudom milyen, mint hogy szetvagdosanak. De mindent a picimért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!