Képzeljétek, én mindig betegesen rettegtem a szüléstől. A császártól nem. Nekem indokolt volt, de ha nem az, akkor fizetek érte. 3 hét múlva olyan volt, mintha semmi se történt volna. Inkább, minthogy szétszakadjak, kitáguljak, bepisiljek stb.
Kérdező, ha tényleg orvos vagy, gondolom el tudod intézni.
2022. jan. 2. 10:01
32/58 anonim válasza:
Én nem szakadtam szét, tágultam ki, pisiltem be. Én nem tudom ezeket honnan veszitek :D ti azt hiszitek minden nő megnyomorodik szülés után?
Kérdező örülök a napi hazug kérdésednek. Annyira nevetséges vagy. Kollégáid persze. Megoldják a kollégáid de előtte azért gyakorin érdeklődsz.
2022. jan. 2. 10:08
33/58 anonim válasza:
31 én már a hazajövetelünk napján úgy éreztem semmi sem történt. Nem volt vágásom, mintha nem is szültem volna. Nem fájt semmim, simán guggoltam, és energiám is rengeteg volt. Ha ezt nézzül, akkor a császár nagyobb szenvedés. Nem törvényszerű, hogy szanaszét szakadjon a nő ott lent.
2022. jan. 2. 10:25
34/58 anonim válasza:
Kérdező most már nagyon érdekel, hogy milyen orvos vagy, mert valahogy nem tűnik úgy, hogy toppon lennél a témában. Bár én is ismerek olyan orvost, aki szerint a lila vizeletet a túlzott kóla fogyasztás okozza.
2022. jan. 2. 10:30
35/58 anonim válasza:
#31, én a császár után pisiltem be egy ideig 🤷♀️ köszi katéter.
2022. jan. 2. 10:54
36/58 anonim válasza:
Magánban szültem, természetes úton.
De amikor először felhivtam telefonon a kórházat, az volt az első kérdésük, hogy császárt szeretnék? Mert akkor más orvosok közül választhatok.
Szóval ha hajlandó vagy fizetni, gond nélkül.
Viszont nekem a természetes szülés is jó élmény volt, nem kertem az EDA-t se.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!