Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a teendő, ha császárral...

Mi a teendő, ha császárral szeretnék szülni?

Figyelt kérdés

2022. jan. 1. 22:56
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
31%

Képzeljétek, én mindig betegesen rettegtem a szüléstől. A császártól nem. Nekem indokolt volt, de ha nem az, akkor fizetek érte. 3 hét múlva olyan volt, mintha semmi se történt volna. Inkább, minthogy szétszakadjak, kitáguljak, bepisiljek stb.

Kérdező, ha tényleg orvos vagy, gondolom el tudod intézni.

2022. jan. 2. 10:01
 32/58 anonim ***** válasza:
74%

Én nem szakadtam szét, tágultam ki, pisiltem be. Én nem tudom ezeket honnan veszitek :D ti azt hiszitek minden nő megnyomorodik szülés után?

Kérdező örülök a napi hazug kérdésednek. Annyira nevetséges vagy. Kollégáid persze. Megoldják a kollégáid de előtte azért gyakorin érdeklődsz.

2022. jan. 2. 10:08
 33/58 anonim ***** válasza:
73%
31 én már a hazajövetelünk napján úgy éreztem semmi sem történt. Nem volt vágásom, mintha nem is szültem volna. Nem fájt semmim, simán guggoltam, és energiám is rengeteg volt. Ha ezt nézzül, akkor a császár nagyobb szenvedés. Nem törvényszerű, hogy szanaszét szakadjon a nő ott lent.
2022. jan. 2. 10:25
 34/58 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező most már nagyon érdekel, hogy milyen orvos vagy, mert valahogy nem tűnik úgy, hogy toppon lennél a témában. Bár én is ismerek olyan orvost, aki szerint a lila vizeletet a túlzott kóla fogyasztás okozza.
2022. jan. 2. 10:30
 35/58 anonim ***** válasza:
88%
#31, én a császár után pisiltem be egy ideig 🤷‍♀️ köszi katéter.
2022. jan. 2. 10:54
 36/58 anonim ***** válasza:
100%

Magánban szültem, természetes úton.

De amikor először felhivtam telefonon a kórházat, az volt az első kérdésük, hogy császárt szeretnék? Mert akkor más orvosok közül választhatok.

Szóval ha hajlandó vagy fizetni, gond nélkül.

Viszont nekem a természetes szülés is jó élmény volt, nem kertem az EDA-t se.

2022. jan. 2. 11:08
 37/58 anonim ***** válasza:
60%

[link]

tessék röhögj csak tovább "DOKTORNŐ" :-D

2022. jan. 2. 12:07
 38/58 anonim ***** válasza:
81%
30as mert most jött rá hogy ő orvos hagyjad :-D
2022. jan. 2. 12:09
 39/58 anonim ***** válasza:
81%
Magánba mész és kifizeted a császárt. Egészségügyi okokbol lesz császár,az más.
2022. jan. 2. 12:48
 40/58 anonim ***** válasza:
9%
Itt mennyi az irigy.😅😅🤦🤦🤦Meg a sötét. Lehet kérni,nyilván orvos függő,ahogy az abortusz is!Hogy lehettek ilyen buták?!
2022. jan. 2. 14:55
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!