Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a teendő, ha császárral...

Mi a teendő, ha császárral szeretnék szülni?

Figyelt kérdés

2022. jan. 1. 22:56
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
71%
Ja totál irigy vagyok egy nagy hasi műtétre…
2022. jan. 2. 14:57
 42/58 anonim ***** válasza:
88%
Igeeen, mind irigyek vagyunk, az orvosi diplomàjàra vajon hol vehette? 🤣🤦‍♀️ nyilván ez a vicc az egészben. Ha orvos lenne, tudnà amit itt kèrdez.
2022. jan. 2. 15:04
 43/58 anonim ***** válasza:
87%
Magánban sok pénzért kerhetsz,sztk esetén papír kell.
2022. jan. 2. 19:13
 44/58 anonim ***** válasza:
82%
Itt nálunk külföldön úgy szülsz ahogy akarsz. Bárkit megcsászároznak kívánságra.
2022. jan. 3. 00:22
 45/58 anonim ***** válasza:
68%

Szia. Sajnos nekem sürgősségi császárral kellett világra hozni S babámat. Nem egy leány álom az utána lévő nap/napok...lóg belőled egy kis műanyag doboz amibe a cucc megy és félsz, hogy beleakad mindenbe és kirántod(nekem majdnem sikerült), fáj a sebed, ki kellene egyenesedni de nem tudsz, felkelni az ágyból pokol... Én sietettem a műtét után a felkelést, hát mit ne mondjak még átvittek a szobába 2szer öntött el a vér..A férjem mikor meglátott, azt mondta a 10 év alatt így sose néztem ki, mintha nem is én lettem volna..

Tehát a császár sem egy leány álom, csak sokan ezt gondolják a könnyebb útnak... A természet okos, nem véletlenül találta ki, hogy ott lent jöjjön ki a baba.

2022. jan. 3. 05:53
 46/58 anonim ***** válasza:
66%
Én nem kaptam csövet császár után. Az első felállás sem fájt annyira, mint itt olvastam. Fájt, de kibírható. Miután felkeltem és bemelegedtem utána nem is éreztem szinte semmit. A fejem viszont fájt napokig, elég keményen.
2022. jan. 3. 08:53
 47/58 anonim ***** válasza:
75%

Először is 45 és 46 nekem is piszkosul fájt a fejem, nyakam és felállás de mivel én magánban voltam ezért egyből orvosolták, mert mint kiderült az epidurálus után elkezdett kiszivárogni a gerinc folyadék. Ezt sztk- bán letudják 2 algopirinnel cserébe hetekig is rosszul vagy nekem viszont vértapaszt csináltak, vagyis a saját véremmel tapasztották le a szivárgás.egybol elmúlt.

45 a sürgősségi császárnál nagyobb a baki lehetőség, mert nem tervezett műtét, sajnos ilyenkor kapkodnak.

Nekem szépe doki kézzel kinypnta a maradék vért, aztán ugye jött a vér tapasz és ennyi. Nem volt cső egyből föl tudtam állni a kötelező fekvő idő után ( igen ha idő előtt mozgatod akár a nyakad fájhat a fejed). Rá egy hétre kiszedték avarratot és kész. Te nagyon peches lehettél, de én pont ezért nem sztk-bamentem pedig papírom volt a császárra, de ott olyan flegmavolt az orvos hogy inkább a magán.

2022. jan. 3. 10:28
 48/58 A kérdező kommentje:
Ez a cső ez tényleg fura, ekkora vágásnál nem szoktak csövet kivezetni a sebből.
2022. jan. 3. 10:41
 49/58 anonim ***** válasza:
100%

Novemberben császároztak, a szobatársamnak volt cső a sebben, nekem nem.

Nekem nyomkodták a hasam a műtét után, hogy kipréseljék a vért, neki nem. Neki kellett mennie varratszedésre később, nekem felszívódó volt. Közvetlenül egymás után műtöttek minket.

Ennyire egyénfüggő a dolog.

2022. jan. 3. 10:50
 50/58 anonim ***** válasza:
81%
Jaj doktornő! Kérem kommenteljen még párat egészségügyi témában. Olyan vicces :D
2022. jan. 3. 11:02
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!