Akkor azt is tudod mi a teendő és milyen indokkal tudsz császárral szülni dokika
2022. jan. 2. 00:07
13/58 anonim válasza:
Szerintem a természetes sem sokkal jobb. Gatszakadas, iszonyatos aranyér amitől minden fáj. Utólagos komplikációk, fájdalmas szex, inkontinencia annyi baj van ott is. Szerintem mindkét szulesnel szerencse és gén kérdése ki hogy éli meg a szülést. Volt ismerősöm akinél 7 év után vették észre rosszul lett kezelve a gatsebe, addig fájt neki.
2022. jan. 2. 00:10
14/58 anonim válasza:
Ja nekem amúgy fájdalmas volt a császárom de több ismerősöm mai napig panaszkodik dolgokra amiket elszúrtak az orvosok mind természetes, mind császár terén, szóval ez gén, orvos és kórház függő, plusz az illető fájdalom küszöbétől is függ
2022. jan. 2. 01:07
15/58 anonim válasza:
Ha orvos lennél, akkor ezt nem itt a gyakorin kéne kérdezgetned, hanem már el is intézted volna a kollégáidon keresztül. Ha csak nem állatorvos vagy.
2022. jan. 2. 02:03
16/58 anonim válasza:
Egy orvos biztos nem tesz fel ilyen kerdest, legalabbis nem ezen a platformon full idegeneknek.
Ha orvos lennel,akkor kb.mar el is lenne intezve az, amit szeretnel.
Egyebkent valoban doki, helyzet,-es egyenfuggo melyik a “jobb”
2022. jan. 2. 05:18
17/58 anonim válasza:
Ha orvos lennél ( amit erősen kétlek), akkor tisztában lennél vele ,hogy pénzt adni az orvosnak, valamint elfogadni bűncselekmény, és akár dutyiba is mehettek miatta.
2022. jan. 2. 07:20
18/58 anonim válasza:
Dehogy vagy te orvos, max álmaidban :-D
Ha az lennél nem akarnál császárt mivel tisztában lennél az esetleges problémákkal és a folyamattal.
Másodikként azzal is tisztában lennél hogy már nincs hálapénz hogy elintézzék neked a császárt.
2022. jan. 2. 08:27
19/58 anonim válasza:
Hát ezen hangosan felnevettem. Orvos… :D Muci, attól hogy takarítani jártál az orvosira attól nem leszel orvos.
13. Én nem tagadom hogy ezek nem léteznek, de nekem egyik sem volt és az ismerőseimnek sem, pedig jó néhányan szültek. A több hétig tartó vérzésen és a pár napig tartó fájdalmon kívül semmi negatívum nem történt. Pont emiatt rettegnek a nők a szüléstől, mert a hozzád hasonlók ezekkel tömik a fejüket.
2022. jan. 2. 08:33
20/58 anonim válasza:
Mennyi okos istenem.Az én dokim is megcsinálja,ha kéri valaki.Kell egy pszichológiai vizsgálat,ő ad egy papírt,hogy te félsz a szüléstől.Saját dokid van,vagy sztk ba jársz?Ha nincs saját dokid,akkor keress egyet.Mond neki h.császárral akarsz szülni.Az hogy nem szülhetsz saját dokidnál,nem baj.Ki lehet játszani.Akkora fog császárra behívni mikor ő ügyel.Ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!