Mi a teendő, ha császárral szeretnék szülni?
Volt 2 császáros szülésem, mert nem volt más módja, de ha választhattam volna, akkor rendesen szülök. Én az első műtét után fél évig jártam vissza a kórházba a fellépő komplikációk kezelése miatt, a második után csak pár hétig voltam nagyon szörnyen és tovább 5 hétig nem tudtam rendesen használni a hasizmom. Tudod te, mi mindenhez kell a hasizom? Pisilni, nevetni és reggel az ágyban felülni is tortúra volt. A kórházban láttam az előző nap szült kismamákat, furtva vitték a kiskocsiban a babájukat fürdetni, én meg mint egy hadi rokkant döcögtem a felvágott hasammala csecsemő osztály felé.
Nem mondom, hogy mindenki ilyen béna, vannak szuperanyák és fájdalmat nem ismerő, azonnal gyógyuló hős asszonyok is. De tényleg ezt akarod egy pár centis varrás helyett?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!