Mi a teendő, ha császárral szeretnék szülni?
Az a lényeg, Kérdező, hogy ha nem magánban szülsz, kell lennie valami orvosi indikációnak. Tehát egy bármilyen szakorvos (akár pszichiáter, akár szemész... stb.) kell adjon egy szakvéleményt, hogy te nem szülhetsz természetes úton. Hálapénz már büntetendő.
Egyébként egyéni lutri kérdése, ki melyiket viseli jól és melyikért fogja aztán az orvosát hibáztatni. Nekem császár után volt egy két hetes "kalandom" az intenzíven trombózis miatt, illetve valószínűleg lettek összenövéseim (a dokim szerint ez utóbbi elég gyakori, kb. 5-ből 4 nőnek lesz és csak pár évre rá derül ki, de persze az sem mindegy milyen fokú). De persze akinek meg oxigénhiányos lett a gyereke vagy durva inkontinenciája lett, biztos azt mondja, még én jártam jobban. És vannak, akik meg csak úgy potyogtatnak "vígan", és hálistennek azért ez a többség (csak ők nem fognak fórumokon panaszkodni).
Csak tudjátok, ha a magánrendelőben adja oda a hálapénzt, azt már senki nem fogja ellenőrizni.
Nálunk is úgy működik, hogy ha valaki ragaszkodik az orvosához, az igenis beinditja neki a szülést/megcsászározza ügyeleti időben. Ez létező kiskapu.
Látom a sok féltékeny szupermami is megjelent :D Én meg a 21-es válaszon röhögtem fel, spinális érzéstelenítésnél hosszú vastag tű persze :D
Aki hasznos választ írt, annak köszönöm.
Kollégáim elintézik, a sok gondolkodó meg főljön a levébe :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!