Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a teendő, ha császárral...

Mi a teendő, ha császárral szeretnék szülni?

Figyelt kérdés

2022. jan. 1. 22:56
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
54%
20as azért elég hihetetlen hogy valaki fél a szüléstől, de egy nagy hasi műtéttől, amiben egy hosszú vastag csövet vezetnek a gerincébe, majd 3 rétegben vágják fel a hasát és ennyiben is varrják össze, majd utána egy hónapig injekciókat kap a hasfalába nem fél...
2022. jan. 2. 08:42
 22/58 anonim ***** válasza:
82%
20. Persze. Tömd még a jónép fejét a baromságaiddal :D
2022. jan. 2. 08:45
 23/58 anonim ***** válasza:
86%

Az a lényeg, Kérdező, hogy ha nem magánban szülsz, kell lennie valami orvosi indikációnak. Tehát egy bármilyen szakorvos (akár pszichiáter, akár szemész... stb.) kell adjon egy szakvéleményt, hogy te nem szülhetsz természetes úton. Hálapénz már büntetendő.

Egyébként egyéni lutri kérdése, ki melyiket viseli jól és melyikért fogja aztán az orvosát hibáztatni. Nekem császár után volt egy két hetes "kalandom" az intenzíven trombózis miatt, illetve valószínűleg lettek összenövéseim (a dokim szerint ez utóbbi elég gyakori, kb. 5-ből 4 nőnek lesz és csak pár évre rá derül ki, de persze az sem mindegy milyen fokú). De persze akinek meg oxigénhiányos lett a gyereke vagy durva inkontinenciája lett, biztos azt mondja, még én jártam jobban. És vannak, akik meg csak úgy potyogtatnak "vígan", és hálistennek azért ez a többség (csak ők nem fognak fórumokon panaszkodni).

2022. jan. 2. 09:05
 24/58 anonim ***** válasza:
86%

Csak tudjátok, ha a magánrendelőben adja oda a hálapénzt, azt már senki nem fogja ellenőrizni.

Nálunk is úgy működik, hogy ha valaki ragaszkodik az orvosához, az igenis beinditja neki a szülést/megcsászározza ügyeleti időben. Ez létező kiskapu.

2022. jan. 2. 09:28
 25/58 anonim ***** válasza:
77%
Komolyan így egy beindított szüléssel a hátam mögött ki az az idióta aki ezt kéri? :D
2022. jan. 2. 09:35
 26/58 anonim ***** válasza:
80%
Hát ezen jót nevettem... Milyen orvos vagy mégis? 🤣 ugye ennyire nem nèzel senkit sügèrnek, hogy egy orvos itt fog kèrdezni? Szólj ha egyéb kérdésed is van, ha valakit nem tudsz kezelni, megoldunk mindent🤣🤣🤦‍♀️
2022. jan. 2. 09:45
 27/58 A kérdező kommentje:

Látom a sok féltékeny szupermami is megjelent :D Én meg a 21-es válaszon röhögtem fel, spinális érzéstelenítésnél hosszú vastag tű persze :D

Aki hasznos választ írt, annak köszönöm.

Kollégáim elintézik, a sok gondolkodó meg főljön a levébe :D

2022. jan. 2. 09:55
 28/58 A kérdező kommentje:
Gonoszkodó
2022. jan. 2. 09:55
 29/58 A kérdező kommentje:
23-as válaszolónak köszönöm a választ és igazán sajnálom a trombózist, remélem sikerült felépülnöd!
2022. jan. 2. 09:57
 30/58 anonim ***** válasza:
91%
De akkor minek a kérdés ha a kollégáid úgyis elintézik? 🤷‍♀️😂
2022. jan. 2. 09:57
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!