Apás szülés. Hogy vélekedtek róla?
Figyelt kérdés
Bent volt apuka a szülésnél nálatok? Hogy élte meg? Próbáltál rá hatni?
A férjem a kitolási fázisnál most úgy gondolja, hogy nem szeretne bent lenni, majdcsak akkor ha már megvan a baba. Nekem ez ellen nincs kifogásom, nem szeretném, ha esetleg olyan élményeket szerezne, ami később valahol, valamire kihatna. Úgy beszéltük meg, hogy ott lesz és majd ha úgy érzi, akkor kimegy, ha nem, akkor bent marad.
Viszont bárki kérdezi, mindig jön a meghökkenés, hogy miaz hogy nem akar bent lenni? Élete legszebb élménye lenne, stb. És én miért nem állok ki magamért, hogy márpedig ha én ezt végig csinálom, akkor a minimum, hogy mellettem van!?
Nekem ez fura. Tényleg erőltetnem kéne ezt? Nektek mi a véleményetek?
2021. dec. 20. 19:15
81/102 anonim válasza:
Rendben cukifiú, hidd csak ezt, nekem aztán mindegy!
82/102 anonim válasza:
Ilyen önfelmentő szövegekkel legalább nyugodtan folytathatod a picsogást. 😉
83/102 anonim válasza:
Aha. Tehat ha a parod,legyen az no,vagy ferfi,elkap valami durva hanyos-hasmenos virust,es mondjuk mig tartod neki a hanyoslavort,bekakil a szemed elott,akkor is megundorodsz tole? En mar lattam igy a ferjem,de hogy emiatt semmit nem valtozott a szememben,az is biztos. Aki emiatt megundorodik,az nem igazi ferfi,illetve ott valoszinuleg egyebkent is problemak voltak a kapcsolattal. Ennyi.
84/102 anonim válasza:
Vagy rákos lesz és úgy legyengül a kemótól, hogy pelenkáznod kell. Akkor ha jobbra fordulnak a dolgok, elhagyod ebben az esetben is? Ja bocs, hülyeségeket írok, valószínűleg te meg sem csinálnád. Azt fogd fel, hogy léteznek más típusú férfiak is, nem mindenki olyan puhap.cs mint te vagy.
85/102 anonim válasza:
#83 Azért az egész más, ha egy pasi kakil be vagy hányik a nő szeme láttára. A nőnek ez természetes, ösztönösen benne van, hogy ne undorodjon, hiszen a gyereket is ki kell időnként vakarni a kakiból vagy a hányásból. A nőiségnek elemi része az, hogy ilyen dolgoktól ne undorodj. Egy pasi viszont nem fogja nyálcsorgatva nézni, ahogyan a felesége kakiban, pisiben, vérben, egyéb testnedvekben fetreng a szülőszobában. A nő az szép, kívánatos, tiszta, illatos. Maradjatok meg a szemünkben ilyennek. :) Ez a ti érdeketek is.
86/102 anonim válasza:
85. Annyira béna troll vagy. Legalább erőltetnéd meg magad valami tényleg felháborító dologgal, de ez sem megy neked. Annyira szerencsétlen életed van, hogy csak egy troll vagy és még annak is szar. Sajnállak :)
87/102 anonim válasza:
#86 Sajnálom, ha sikerült téged felháborítanom, nem állt szándékomban. Csak mint férfi leírtam a véleményem, de úgy látom, itt csak nők mondhatnak véleményt, hogy egymás elől takargassátok a valóságot a rózsaszín köddel, amiben élni szeretnétek.
88/102 anonim válasza:
85, Hidd el, nem háborítottad fel az előző válaszolót. Amit írtál azon én is hangosan felnevettem. :D Eddig volt kedvem vitatkozni, de ezek után már nincs ne is haragudj. Ennél a szintnél amit te képviselsz, nincs lejjebb. Ja, és férfi vagyok. (Tudom-tudom, hazudok és biztosan nő vagyok, lapozzunk, ez már unalmas.)
89/102 anonim válasza:
85: Miért te a saját gyereked nem vakarod ki a kakiból? Komolyan ebből is kihúzod magad ? Te tényleg ennyire szánalmas vagy? Szegény feleséged, őszintén nagyon sajnálom őt!!!
90/102 anonim válasza:
Valaki itt egy jó példát hozott, ha harcolni kéne menni... mit gondoltok ti selyemfiúcskák a harcban mit látnátok? Nem csillámpónikat rózsaszín tejszínhabbal, mert ugye a ti véretek csak ezt tudja befogadni. Szerintetek komolyan férfias az, ha sírva menekülnétek levágott végtagok láttán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!