Van olyan, hogy sűrű kemenyedesekkel kezdődik a szülés?
38+4 hetes vagyok. Valakinek indult így a szülés? Sűrűn kemenyedek. Pár percenként de nem faj, csak a derekam.
Csak a front miatt lehet? (
Nem teljesen így indult, de szülés előtti nap éjjelől délután 6ig 8-15 percenként keményedett a hasam.
Másnap pont mentem nstre, aztán a dokim megvizsgált, és mivel addigra már bő 3, majdnem 4 ujjnyira nyitva volt a mehszajam (már korábban is nyilt amúgy) nem engedett haza hanem burkot repesztett. Akkor kiderült hogy a baba már belekakilt a magzatvizbe, így valószínűleg magáról is beindult volna még aznap a szülés
Köszönöm a válaszokat.
#2 hány hetes voltál? :)
Pénteken volt nst, és vizsgálat is. 2111 voltam akkor.
Nekem az utolsó hónapban minden este egy két kivétellel este 7 és éjfél között 5-7 percenként voltak keményedéseim. Aztán reggel amikor felébredtem, láttam, na most sem volt semmi. 40.hétre szültem magzatvíz szivárgással.
Az első gyerekem viszont keményedéssel indult, szintén este indult csak nála szülésig tartott. Azelőtt nem volt egy keményedésem sem, csak akkor.
Köszönöm a válaszokat! :)
Az este durva volt, tényleg pár percenként kemenyedett. De aztán elaludtam, most semmi sincs, tök jol vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!