Egésznap nyilallik a hasam alja. Meg olyan furcsa fájdalma vannak. Nem összehúzódás hanem keményedesek plusz idegileg is robbanekony vagyok ma. Ez most mi lehet szerintetek? Jóslo vagy valami komolyabb? Vagy a front okozna ilyen gondokat?
Én a múlt hetet kezdtem így, az eredmény annyi lett, hogy egy hét alatt egy ujjnyi tágultam. Én még jóslófájásoknak sem mondanám őket, mert tényleg csak görcsölgetések, vagy nem is tudom pontosan megfogalmazni. (Bár első baba, így fogalmam sincs, hogy milyen egy igazi vagy egy jósló fájás.) Az orvosom szerint ha annyira nem visel meg, hogy vígan sétálgatok, dolgozok, akkor ezek még nem jóslók.
36 hkm
Ez teljesen normalis :-) ne aggódj !! Az utolsó hetek sok meglepetést tartogatnak !! Nekem is nyilal, de szerintem azért mert mar szulopozban van a baba, es igen alul :-)!
Nyugi, nem jo a nyűgosseg nem változtat semmin sajna :/
39hkm
Nekem is nyilallgat, idegbeteg vagyok, már magamon lepődök meg. :D
37hkm
Sziasztok! Bár én még csak 31+4 hetes vagyok de a derekam és a hátam meg a szemérem csontom nekem is brutálisan fáj! Éjszaka mikor felkelek hogy majd ki megyek a mosdóba végig nyilall a fájdalom még a combomba is és sokszor van hogy egy pár másodpercig csak sántítok!
Első baba lesz! Kedves kérdező neked fiú vagy lány lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!