Lehet, hogy ez egy nagyon furcsa kérdés, császárral kapcsolatos. Nem jelentkezik hányinger azoknál, akiknek gyengébb a gyomruk?
En kifejezetten hanyingerre hajlamos voltam mindig, gyomorprobl is, de nalam nem volt semmi hanyinger csaszarnal. (Mar az elsö terhessegem elött is pl. emiatt problemas a fogmosas, sokszor a veceben vegzödött.) Semmi különleges szagot Sem vettem eszre. Es amugy fel sem merült bennem, hogy barmi szag, hanyingernek elöfordulhat. :)
Nem altattak, de epidurallal erzestelenitettek, azaz derekon alul elvileg semmit sem kellett volna erezni. (Az összevarrast ereztem megis, meg mütet közben kicsit kellemetlen viszketös erzest, de csak a jobb oldalon.)
lehet hányinger, éppen ezért nem engedik inni/enni a szülő nőket, még azokat sem akiknek nincs tervben császár.
mert hátha mégis kell és akkor nehogy félrenyelje a hányadékot és megfulladjon közben
bizony, ezért koplaltatják/szomjaztatják a szülőt
Most ugrott be: ugy emlekszem, a reggel 8orai csaszar elötti este 8 utan mar nem ehettem, akkor lehet, h ezert.
3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!