Ki bízik a mai hidegfrontban? ;-)
Figyelt kérdés
39 hetes kismama vagyok és nagyon reménykedem,hogy elindul valami az éjjel. Vagytokmég így?2013. szept. 16. 19:51
1/11 anonim válasza:
Én nagyon, várom, mint a messiást!:D Ma vagyok 40+5, kicsit tele már a hócipőm...
2/11 A kérdező kommentje:
:-D Drukkolok!!! Szerdán telihold! :-)
2013. szept. 16. 19:57
3/11 anonim válasza:
Köszi, de kezdem úgy érzeni, hogy ezt a gyereket ilyesmivel nem lehet kicsalogatni. Eldöntötte, hogy szülés előtt még játszik az idegeimmel kicsit:D
4/11 anonim válasza:
En!!!! 22re vagyok kiirva, de remelem a front meghozza a hatasat :) nagyon szeretnek mar szulni, es nagyon nem szeretnem tulhordani. Igazabol kisebb poci es derekfajason kivul nincs semmi tunetem-talan ma egy kicsit tobbet kemenyedtem, de ennyi.
Szoritsunk egymasert!!!! :))
5/11 anonim válasza:
Én is nagyon bízom! Ma töltöttem a 40. Hetet de semmi tünetem eddig :(
6/11 anonim válasza:
Én bíztam,de eddig semmi :-D 39+3hkm
7/11 anonim válasza:
Sajna nálam sem indult be...3 nap múlva indítják.
(40+6)
8/11 A kérdező kommentje:
:-/ Nálam sem történt még semmi. Pedig a pocimat már szinte a térdemen hordom..:-D Ha van valami fejlemény írjátok ám meg!
Utolsó, nagyon drukkolok, hogy rászánja magát a picur!!
2013. szept. 18. 08:34
9/11 anonim válasza:
Sziasztok, nekem meghozta a hidegfront Noel kisfiamat. 22re voltam kiirva :) 17en megszuletett :)
Kitartas a varakozoknak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!