Miért nem bízik meg bennem? (bővebben lent)
hát bizonyits anyudnak. ha 8-ra kell hazaérni menj haza 7:45-re parás sztorikat ne mesélj el soha neki. Tanulj mosogass stb amig kíván nem ismerem így nehéz.
ha bizonyitottál h igen megbizhat benned akkor kezd el a szemrehányásokat, és mond meg neki h megbizhat benned hisz edig sem csalódott.
aztán szépen lassan fél vagy max egy órákkal told ki a lentmaradási határt és mindig érj haza idő elött!!
Ne höbörögj és ne válaszolj neki flegmán (tiniknek szokása) Erre nagyon figyelj oda. A szülők elsősorban féltik gyerekük főleg lányukat.
menj le boltba figyelj oda a lakásra ne neki keljen mindent megcsinálnia!!
Így egyre önálóbb leszel és ő is látni fogja.
Idővel megenyhül persze kell nekik egy kis noszogatás meg észérvekkel való oltás.
Én 13évesen 8-órára jártam haza! aztán meguntam következő nyáron már elkezdtem egyre jobban huzni őket h megbizhatnak bennem had maradjak lenn legalább a környéken még egy órát. és megengedték amikor azonban töbször egymás után nem 9-re hanem 8:30-8:40-re otthon voltam akkor rájöttek h nem csavarogni akarok meg baromságokat hanem csak beszélgetni még egy fél órát de ne legyen időkorlát mert lehet h háromnegyed óra lessz.
Aztán nekiálltam motorozni14évesen. és megint h 8-ra menjek haza ááááá. Sebaj hazamentem elötte 10 percel legalább. ismét látták h megbizható vagyok és nem esik bajom se. majd 2-3 hét után kértem h 9-ig had maradjak aztán újabb 3 hét után 10-ig és végül nyár végén elértem a 11 órához is. ami fordulopont volt hisz utána elengedtek éjfélig is aztán már éjfél utánig majd akkor azt mondtam h nem-nem 1órára nem megyek haza és megmondtam anyáméknak h akkor már nem mindegy h 1-re vagy valamikor 2-3-kor jövök???? eddig se esett bajom és ezután se fog. ha meg igen akkor tökmindegy h fél 11-kor vagy fél 2-kor!! és belátták igazam aztán nyár végén már meg se kérdezték h motorral megyek e vagy hogy hová csak mentem sziasztok és kész!!
De a nyugodt higgadt hangnem fontos, és az h lássák megbizhatnak benned 2-3 hónap alatt csodák történhetnek ha ügyes vagy!
Hisz a szülőket is nevelni kell! mert ők mindig a pici gyereket látják benned akit védeniük kell és ezért nem akarnak sehova engedni egyedül!!!
én most 22 vagyok barátnőm 20 de nála is hasonló volt a helyzet.
Aztán amikor ő is nem 5 percel 8 után esett haza meg elmosogatott és tanult meg nem flegmázott hanem nyugodt hanegon beszélt, akkor látták szülei h megbízható és tovább is elengedték.
Nincs mit és köszönöm!
Nekem bevált, és ahogy ismerem a szülőket általában müködik a módszer. Azonban mindenki más ezt is vedd figyelembe szóval ha 1-2 hónap alatt nincs változás akkor se add fel. mert lehet h nehezebben enyhül meg.
Szóval tényleg mindenki más és más. mivel nem ismerem személyesen anyukádat ezért ennél konkrétabb választ nem tudtam adni neked!
Remélem bevállik azért. ha megfogadod a tanácsom. és kapsz egy kis szabadságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!