Az van, hogy tegnap mennünk kellett misére. 8- kor keltett, és fél kilenckor meg indulnunk kellett. Anya azt mondta, hogy siessünk, mert be szeretne gyújtani. Én meg mondom, hogy nyugodtan menjen, majd felöltözzök meg minden. 5 perc alatt szoktam felöltözni. Mondja, hogy ő addig nem megy begyújtani ameddig el nem megyünk. Erre én megrökönyödve kérdezzem, hogy miért nem bízol meg abban, hogy ídőben elindulunk? Erre azt mondja nem bízik bennem. Miért nem bízik bennem? Meg ha ilyen kis dologban nem bízik bennem, akkor egyáltalán bízik bennem a nagy dolgokban???
13/l
2011. jan. 3. 19:46
1/9 anonim válasza:
és mi ezt honnan tudjuk? kérdezd meg anyukádat.
2011. jan. 3. 19:54
2/9 anonim válasza:
egy kicsit azért túlreagálod a dolgot, nem? lehet, hogy csak bal lábbal kelt. vagy csak úgy véletlenül mondta, aztán meg tartotta magát hozzá. lépj túl rajta.
2011. jan. 3. 20:05
3/9 anonim válasza:
elolvastam 2x
misére minek jártok..?
mit gyújt be..? kocsit ,tehenet ,gázt vagy téged..?
minek gyújtson be ha nincs rajtad ruha..?
ennél mi lehet nagyobb dolog...? magánszféra a wc..
2011. jan. 3. 20:09
4/9 anonim válasza:
Mondd el Anyudnak, hogy nagyon rosszul esik ez Neked. Kérdd meg bízzon benned jobban, mert Te mindig mindent szeretnél Vele megbeszélni, stb...
2011. jan. 3. 20:21
5/9 anonim válasza:
Anyukáddal beszéld meg!
2011. jan. 3. 22:54
6/9 anonim válasza:
Már miért ne járhatna misére? Mindenkinek szíve joga, hogy gyakorolja-e a vallását, vagy sem, illetve van-e neki...sőt ha pontos akarok lenni, alkotmányos joga...szóval ebbe nem kell belekötni...én magam is járok misére, nincs ezen szégyellni való!
KEdves kérdező! Édesanyád csak biztos "zabos" volt, mikor ezt mondta, ne aggódj!:)
25/l
2011. jan. 4. 11:10
7/9 anonim válasza:
szerintem meg beszéld emg vele.bár biztos vagyok benne hogy túlreagáltad.én mindig 8 perc alatt elészülö reggel,ebben benne van a hajvasalás,kelés,öltözés...mégis egy órával felkelek előtt,mert én sem bizok etéren magamba. néha elhuzodik a hajam miatt... ebben semmi nincsen. :) anyukád biztos bizik benned ;):)
2011. jan. 4. 14:14
8/9 anonim válasza:
ez természetes dolog...gondolom valami olyasmit csinálhattál régebben vagy a közeljövőben.ami miatt elveszitette a bizalmát benned...viszont ha nem igy van akkor egyszerűen csak aggódik.. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!