Szerintetek nem bizik bennem? Vagy nem akarja fűnek fának elmondani?
Figyelt kérdés
Mondta nekem a L.barátnőm hogy az XY (másik barátnő) mondta hogy az elötte ülő fiú olyan sms-ket küldözget este hogy szereti meg stb...
Most mikor mondtam neki hogy úgy veszem észre udvarol neki,akkor csak annyit mondott nekem biztos nem...
Meg hogy nem érdekel.. Nem bizik bennem?
2010. okt. 18. 19:12
1/4 A kérdező kommentje:
Vagyis olyan értelembe,hogy nekem miért nem mondja el hogy ilyen SMS-ket kap tőle?
Ha a másik barátnőmnek elmondta??
Kisebb rendű vagyok?
2010. okt. 18. 19:13
2/4 anonim válasza:
Lehet, hogy csak a barátnőd találta ki az egészet, és nem is igaz, vagy neki se akarta elmondani, csak véletlenüül kikotyogta, és nem akarja, hogy az egész osztály ezen csámcsognjon.
3/4 A kérdező kommentje:
Lehet
2010. okt. 19. 13:31
4/4 anonim válasza:
Szerintem nem akarja elmondani mindenkinek...
Hogyha nem mondja meg neked akkor valószinű hogy azthiszi hogy elmondanád valakinek és ezért inkább nem is mondja neked...magyarul nem bízik benned
És az elöttemlévőnek : Miért találna ki ilyet??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!