Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan próbáljam meg neki...

Hogyan próbáljam meg neki elmondani, hogy szeretem?

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam,akivel eddig kb. csak köszönőviszonyban voltunk,de pár hónapja megváltozott és mindennap együtt vagyunk a suliban és azon kívül is(ennek anya nem annyira örül,mert a kitűnő magatartásomat sikerült 2 hónap alatt 3-asra rontanom amiatt,mert jóban vagyok a fiúval és elég sok rosszba belevisz,de igazából én szeretek vele lenni,mert Ő mindig is a "menőbbek" közé tartozott és most már én is úgy érzem,hogy kezdek oda tartozni).

Csak az a baj,hogy én már nem egyszerű barátként gondolok rá...

Ő az a fajta srác,akibe az élete során egyszer minden lány szerelmes lesz a környékről,de én nem hittem volna,hogy nekem is sikerül belezúgnom,mert teljesen más világ voltunk.

De sikerült...:/

Sokak szerint én is tetszem neki,de nem tudom,hogy mi is az igazság.

Most nagy nehezen rábeszéltem magam,hogy elmondom neki,csak nem tudom,hogy mikor,hol és hogyan.

L14

2011. nov. 4. 22:04
 1/4 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem semmiképp ne támadd le közvetlenül mert azzal csak elijesztenéd magadtól. Szép lassan, fokozatosan ki fog alakulni az aminek ki kell. Ha neki is tetszel majd tenni fog lépéseket, ha nem akkor se keseredj el, hisz általában az első szerelmek csupán plátóiak. Ha jobban éreznéd magad tőle akkor valld be neki, ha nem akkor ne. Semmiképp ne tegyél olyat ami számodra kínos vagy ami később az lehet (gondolom én az osztálytársaid is megtudnák stb.). Próbálj meg jeleket adni neki és hagyd hogy az első lépés az övé legyen. Sok sikert! :)
2011. nov. 4. 22:36
 2/4 anonim ***** válasza:
80%
Hasonló helyzetben vagyok, viszont én nem ismerem közvetlenül a "szerelmemet", és nem is járunk egy osztályba. Õ is olyan, hogy minden lány beleesik, sajnos én is, pedig nem akartam. De én nem is akarok hozzá közeledni, mert azzal megbántanám az egyik barátnõmet, aki õrülten szerelmes belé.... Neked azt javaslom, hogy ne mondd meg neki egyértelmũen, hogy szereted, inkább valahogy mutasd meg, hogy nem csak barát neked. Érintsd meg sokszor, nézz a szemébe,amikor beszéltek, flörtölj, mosolyogj stb. Remélem, sikerül elérned a célod! :) 15/L
2011. nov. 4. 23:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Kedveskedj vele,ahogy az előző mondta flörtölj neki,legyél vele kedves,mondd neki hogy szép a ruhája,beszélgess vele olyanról ami érdekli őt,de azért ne csinálj kínos dolgot.Csak 14 évesen még nagyon vigyázz a pasizással,nehogy tudod mi történjen.

20/L

2011. nov. 5. 22:05
 4/4 anonim válasza:
szerintem felejsd el!Tipikus pasi hid el most könyebb lene magad tul teni most rajta mint hogy csalodj.Ha igent mond akor meg nem hiszem hogy hosszu kapcsolat lenne mert te magad montad minden lány belé szeret lehet hogy 1 hét után másal flörtölne.Ne hagyd hogy össze törje a szived s lelked is sérülne ami nem jó.És a magatartásod is romlik később a jegyeid tehát veszélyben a jövőd.Hid el ismerős az érzés.13 éves vagyok és nekem is van egy nagyon jo barátom akibe totál bele estem nekem is sokan kérdzték hogy mért nem járunk az én válaszom az volt nem tudom.Sosem kérdeztem meg mert féltem hogy oda lesz a baráságunk.Mindig kedves volt velem amikor beszéltünk mindig mélyen a szemembe nézet én is az ővébe de mindketőnk félt a másik válaszátol.pár napal ezelőt meg kiderűlt hogy jár az exelenségemel aki most a baránőm.Amikor nem látot senki othon kisirtam magam és most kemény vagyok mint a szkla
2011. nov. 6. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!