Hogyan próbáljam meg neki elmondani, hogy szeretem?
Van egy osztálytársam,akivel eddig kb. csak köszönőviszonyban voltunk,de pár hónapja megváltozott és mindennap együtt vagyunk a suliban és azon kívül is(ennek anya nem annyira örül,mert a kitűnő magatartásomat sikerült 2 hónap alatt 3-asra rontanom amiatt,mert jóban vagyok a fiúval és elég sok rosszba belevisz,de igazából én szeretek vele lenni,mert Ő mindig is a "menőbbek" közé tartozott és most már én is úgy érzem,hogy kezdek oda tartozni).
Csak az a baj,hogy én már nem egyszerű barátként gondolok rá...
Ő az a fajta srác,akibe az élete során egyszer minden lány szerelmes lesz a környékről,de én nem hittem volna,hogy nekem is sikerül belezúgnom,mert teljesen más világ voltunk.
De sikerült...:/
Sokak szerint én is tetszem neki,de nem tudom,hogy mi is az igazság.
Most nagy nehezen rábeszéltem magam,hogy elmondom neki,csak nem tudom,hogy mikor,hol és hogyan.
L14
Kedveskedj vele,ahogy az előző mondta flörtölj neki,legyél vele kedves,mondd neki hogy szép a ruhája,beszélgess vele olyanról ami érdekli őt,de azért ne csinálj kínos dolgot.Csak 14 évesen még nagyon vigyázz a pasizással,nehogy tudod mi történjen.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!